ĆERKA GOCE TRŽAN I IVANA MARINKOVIĆA OTVORENO O OČUHU RAŠI: Mi smo kao svaka normalna porodica! Živimo zajedno 9 godina!
Foto: Damir Dervišagić

PRVI PUT

ĆERKA GOCE TRŽAN I IVANA MARINKOVIĆA OTVORENO O OČUHU RAŠI: Mi smo kao svaka normalna porodica! Živimo zajedno 9 godina!

Stars -

Ćerka Goce Tržan, Lena, koju je dobila u braku sa Ivanom Marinkovićem, otkrila je kakav je njen odnos sa pevačicinim partnerom Radomirom Rašom Novakovićem.

Lena je priznala da joj je Raša kao pravi roditelj.

"Nemam neki osećaj da mi nije kao pravi roditelj, jer živimo zajedno devet godina i normalan nam je odnos. Znam da se oni vole i koliko god oni mene nervirali, oni su ipak roditelji i to je normalno", rekla je Lena u emisiji "Moj savršeni brak", pa dodala:

Lena Marinković, Goca Tržan
foto: Damir Dervišagić

"U nekim stvarima je možda i prestrog, ali u većini je ovako super. Nije da mi nešto brani i da me mnogo smara oko nekih stvari, ali možda nekad i pretera, ali kapira. Ne smaraju oni mene uvek u svakom trenutku, ja volim da provodim vreme sa njima i kao svaka normalna porodica smo."

Goca Tržan
foto: Printscreen

Podsetimo, Goca je u nedavnom intervjuu istakla kako njen suprug Raša Novaković doživljava Lenu kao svoju ćerku, kao i da Lena nikada ne pita za oca.

"Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem. Zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju sa njim", kazala je Goca.

Goca Tržan
foto: ATA Images

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track