NAKON SUOČAVANJA NADEŽDE I TOME, OGLASILA SE NJEGOVA MAJKA: Ona sve laže, ja sam je štitila! Treba da je bude SRAMOTA!
Foto: Instagram, Printscreen/Ami Dži šou

BESNA KAO RIS

NAKON SUOČAVANJA NADEŽDE I TOME, OGLASILA SE NJEGOVA MAJKA: Ona sve laže, ja sam je štitila! Treba da je bude SRAMOTA!

Stars -

Nadežda Biljić se pridružila zadrugarima u Beloj kući, gde će ostati sedam dana, kao specijalni gost. Nadežda se odmah suočila sa nevenčanim suprugom Tomom Panićem, koji ju je javno prevario, a tom prilikom mu ne prenela da je njegova majka Jasmina podržala njegove afere u rijalitiju, kao i da ju je nazvala ''ku*vom'', te da je od samog početka nije volela, jer je zaljubljena u svog sina.

Nadežda Biljić
foto: Printscreen/Zadruga

Jasmina se sada oglasila, a nije krila koliko je besna zbog nastupa bivše snajke i svega što je iznela o njoj i njenom sinu.

"Da li je realno da mu iznosi sve laži? Dobro se zna da ja njoj nisam uputila nikada ružnu reč, a kamoli da sam je nazivala ''ku*vom'', ovo je dno dna što ona radi! O meni sve najgore, a dala sam i dokumentovala porukama da je nisam vređala, treba da je bude sramota! Ne mogu da verujem šta radi, ja sam nju u nekim situacijama čak i štitila, a ona mi ovako vraća", poručila je Tomina majka za Pink.rs.

Podsetimo, Nadežda je ušla na sedam dana, a onda se obratila i Tomi.

"Dobro veče svima, ja sam Nadežda Biljić nezaposlena. Muža nemam slobodna sam žena, imam nešto za muža u koferu, ne znam što beži", rekla je Nadežda.

"Pošto mama nije imala vremena da ti javi od pljuvanja mene, dete nam više nema sondu. Niko te od nas ne mrzi, tašta ti je rekla da joj ništa ne duguješ, ja te ne mrzim, nadam se da će ti ovo biti lekcija, majka ti je poželela da nađeš ljubav u "Zadruzi 4", podržavala te je i sa Milicom, Paulom, Draganom. Dete je dobro, dobija na kilaži. Pare nisu potrošene. Došla sam da zaštitim dete, jer će o detetu govoriti kako mu je mama k*rva jer se j*bala na Uskrs", govorila je Nadežda.

Nadežda Biljić
foto: Printscreen/Zadruga

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track