MNOGI MLAĐI MUŠKARCI BI DALI DA SU U FORMI KAO ON! Milena progovorila o braku sa 30 godina STARIJIM glumcem, evo šta je poručila!
Foto: Nemanja Nikolić

uživaju u ljubavi

MNOGI MLAĐI MUŠKARCI BI DALI DA SU U FORMI KAO ON! Milena progovorila o braku sa 30 godina STARIJIM glumcem, evo šta je poručila!

Stars -

Glumac Frano Lasić (66) i njegova supruga, beogradska likovna umetnica Milena Lasić (35), krajem novembra dobili su dečaka kojem su dali ime Nikolas.

Milena je sada priznala da se često susreće s negativnim komentarima u vezi braka s trideset godina starijim muškarcem, ali to je, kao ni Frana, ne opterećuje.

Frano Lasić
foto: Dragana Udovičić

- Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći, mnogi bi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frano. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos - rekla je ona.

Milena je u devetom mjesecu trudnoće saznala kako je pozitivna na korona virus, ali je sve prošlo u najboljem redu.

- Samo nekoliko dana pre porođaja shvatila sam kako sam izgubila osećaj mirisa i ukusa, baš sam se loše osećala, bolele su me kosti - rekla je ona i dodala:

- Ipak, porođaj je prošao dobro, beba je bila negativna... Mogla bih reći da je Nikolas mirna beba. Naravno, bude tu i neprospavanih noći, muče ga i grčići, ali to je sve normalno i u svemu uživamo... Frano se, očekivano, u svemu doro snašao.

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Story

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track