MI NE SPADAMO U KALUPE BRAČNIH PAROVA! Vesna otkrila oko čega se najviše raspravljaju, a onda je Đole razotkrio: Ona je SVAĐALICA!
Foto: Kurir Televizija

iskreno

MI NE SPADAMO U KALUPE BRAČNIH PAROVA! Vesna otkrila oko čega se najviše raspravljaju, a onda je Đole razotkrio: Ona je SVAĐALICA!

Stars -

Vesna i Đole Đogani su se prisetili trenutaka i očekivanja kada su njihovi hitovi nastajali.

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: Printscreen/Premijera

- Ja sam se nadala - započela je Vesna, a onda ju je Đole prekinuo.

- Mi kada smo počinjali našu karijeru, mi smo krenuli s tim da pesme koje radimo, da ostanu za sva vremena. Barem ovi mega hitovi kojih ima dosta - govori Đogani.

- Preko 30 - dodala je Vesna.

Kada su počeli da se zabavljaju, privlačili su veliku pažnju. Danas, nakon dve decenije bračnog života, Vesna i Đole važe za jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni.

- I mi imamo svoje bubice, ali smo tim i par i radimo na tome. Dosta pričamo, svašta nešto nam se dešava, ali tu postoji ogromna ljubav i poštovanje. Kako se menjamo, čini mi se da zajedno lepo rastemo - priča Vesna.

- Ona je veća svađalica, ja uvek stanem i hoću da balansiram - govori Đole.

Istakli su da se najviše euforija oseća kod njihove ćerkice kojoj je Deda Mraz već uručio poklone.

- Ovo je prvi put da nešto nije kako treba, ali se nadam da ćemo ovu godinu da ispratimo na način koji je i došla, kao i da ćemo Novu godinu da krenemo s starom pričom - izjavio je Đole.

- Mi ne spadamo u kalupe bračnih parova. Lala je napisala pismo Deda Mrazu. Ona je njega čekala dve godine i prvo je kod nje stigao. Ja sam toliko bila uzbuđena, da me ljudi pitaju da li plačem. Ona stvarno veruje i ta euforija se oko Nove godine kod nje najviše oseća. Ona je kitila jelku - priča Vesna.

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: Printscreen/Premijera

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track