REKLA ŠTA MISLI

ANA BEKUTA NIJE OSTALA IMUNA NA PROZIVKE ZBOG PEVANJA U SKUPŠTINI: Pevačica se sada oglasila, a evo šta je imala da poruči! VIDEO

Stars -

Ana Bekuta je objavila video snimak na društvenoj mreži Tviter, pa izazvala kako negativne, tako i pozitivne komentare, a sada se i ona oglasila pa dala svoj sud.

- Opustite se molim vas, i ne brinite zbog pesme u Skupštini. Kamo sreće da se iz tog zdanja više čuje dobra pesma, a menja gluposti, koje često čujemo. Nije mi bila namera da ikoga povredim, već da razveselim ljude pesmom u ovo turobno vreme, pa makar to bilo i iz ovog zdanja - napisala je pevačica na svom Tviter nalogu.

Pevačica se pojavila u Skupštini, a nosila je haljinu, beretku i priznala šta nije odolela da uradi. Bekuta je kako je sama rekla "pustila glas" i zapevala svoju hit pesmu.

Na društvene mreže pevačica je objavila snimak kako peva u Skupštini i izazvala brojne komentare divljenja, ali i neke kojima "nije bilo pravo".

"Ljudi ovo je Ana Bekuta...ovo je nešto najbolje što se desilo u toj zgradi zadnjih 30 godina", "Ti si car", "Bravo, Ana", samo su neki od pozitivnih komentara, ali je bilo i onih koji se nisu složili:

"Da li je Skupština mesto za to?"

Ana Bekuta
foto: Printscreen/Instagram

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track