oglasila se

ŠUŠKALO SE DA JE MUŽ VARA I DA JE DOBILA OTKAZ! Voditeljka nakon svih GLASINA pokazala gde je pronašla SVOJ MIR, a evo i s kim!

Stars -

Voditeljka Jelena Dimitrijević poslednjih nedelja našla se u centru medijske pažnje, kada je otkriveno da je njen suprug Dušan Aleksić u vezi sa Helenom Topalović, a nakon toga krenula su i šuškanja da je voditeljka dobila otkaz na TV "Happy", gde vodi rijaliti "Parovi".

Budući da se Jelena i dalje pojavljuje u emisijama pomenutog rijalitija, glasine da je dobila otkaz su time demantovane, te se ona tim povodom nije oglašavala na društvenim mrežama, kao što za sada nije komentarisala ni navode o vezi Dušana i Helene.

Umesto toga, pokazala je kako je za praznike ukrasila stan u kojem živi sa sinom. Jelena je u svom domu očigledno pronašla svoj mir, te je rešila i da podeli atmosferu iz svoje oaze.

Jelena Dimitrijević
foto: Pritnscreen

Ona je nedavno zamolila svoje pratioce na Instagramu da je ostave na miru.

"Dakle, ljudi ostavite me molim vas, ja imam privatan život, ne mogu svima da odgovorim i da rešim ono što nije do mene. Da mi mleko iskipi zbog poruka stvarno sramota šta uradih, dakle ja čitam poruke u vezi Parova", poručila je Jelena na Instagramu.

Jelena Dimitrijević
foto: Printscreen/Instagram

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja