ĆERKA MASIMA SAVIĆA URADILA TETOVAŽU POSVEĆENU ZEMLJOTRESU U ZAGREBU: Mirna poslala SNAŽNU poruku na mrežama! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

EVO KAO IZGLEDA

ĆERKA MASIMA SAVIĆA URADILA TETOVAŽU POSVEĆENU ZEMLJOTRESU U ZAGREBU: Mirna poslala SNAŽNU poruku na mrežama! (FOTO)

Stars -

Mirna Savić, radijska voditeljka i ćerka poznatog pevača Masima Savića uradila je tetovažu posvećenu zemljotresu koji je u martu ove godine pogodio Zagreb.

Mirna je na svom Instagram profilu objavila sliku tetovaže na ruci, posvećenu zemljotresu, koji je ovog proleća razrušio delove glavnog grada Hrvatske.

"Plan je bio da raspuknuti Zagreb na mojoj ruci bledi kako blede sećanja na proleće, ali izgleda da ništa ne ide po planu ove godine. Lako mi tu četvorku pretvorimo u osmicu, ha", napisala je voditeljka aludirajući na zemljotres koji se takođe dogodio u jutarnjim časovima.

Podsetimo, Masimo je otvoreno govorio o svojoj ženi i ćerki.

"Moje Eni i Mirnu slušam i znam da ako krenem u pogrešnom smeru, one će me spasti. Nijedna od njih nije ni žestoki kritičar, a ni ona koja uvek drži stranu. Mislim da mi muškarci treba da malo više slušamo žene. Pogotovo zato što često, barem u našem društvu, nisu (dovoljno) glasne. Mislim da su žene jače u smislu podnošenja boli, hrabrije su na političkim barikadama, na barikadama dnevnih problema… Žene su mi večna inspiracija. Znam da čine većinu moje publike i na tome sam im zahvalan", rekao je nedavno za "Naturala.hr".

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track