prelepo

PREPLANULI I ZALJUBLJENI! Kaća i Marko uživaju u svakom danu, a sada su podelili emotivan trenutak iz Dubaija pa oduševili SVE!

Stars -

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić ne kriju koliko su zaljubljeni, a novim video snimkom su oduševili mnoge.

Naime, njih dvoje već nekoliko dana uživaju u čarima Dubaija. Sada je Kaća na svom Instagram profilu objavila video snimak. Na snimku joj se pridružio i dečko Marko, pa je pao sočan poljubac.

Može se primetiti da su oboje preplanuli, a osmeh nisu sidali sa lica.

"Moj", napisala je Kaća.

Katarina Grujić
foto: Printscreen

Inače, sportista je za deset dana odmora navodno iskeširao 10.000 evra.

"Gobelja je dugo razmišljao čime da obraduje Kaću i šta bi moglo da je usreći budući da je pod stresom otkako ne radi. Nakon dugo razmišljanja i posle nekog vremena odlučio da to bude ono što ona najviše voli - odlazak na more. Odlučio je da to bude Dubai koji je njegova draga već spominjala. Rezervisao je jedan od najskupljih hotela na obali mora i obavestio je da je vreme za uživanje i putovanje. Kaća nije mogla da veruje da je toliko pažljiv i da je tačno znao šta joj je potrebno. Oduševila se idejom da odmori glavu i tih deset dana provede sa njim daleko od svih i svega", priča izvor i otkriva da samo jedna noć u hotelu u kom su golupčići smešteni košta oko 1.000 evra.

"Kako ništa ne bi prepustio slučaju, Gobelja se potrudio da od najboljeg izabere najbolje i odlučio se za apartman sa pogledom na more. Jedna noć u hotelu koji je odabrao košta 1.000 evra, a on je za deset noći morao da kešira 10.000 evra. Po svemu navedenom je jasno koliko mu je važno da Kaća uživa za sve pare i da joj ne zafali ni najmanja sitnica. Zaista se na sve načine trudi da ta veza uspe i da Kaća pored njega bude srećnija nego ikad", kaže izvor koji ističe da je pevačici teško da se navikne na to što ima partnera koji se ponaša džentlmenski i koji je zreliji od nje.", rekao je izvor za Alo.

Katarina Grujić
foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs//M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track