TEODORA ZAIGRALA NA KARTU PROVOKACIJE! Mala Džehva u pocepanim pantalanoma i dubokim dekolteom: Pokazala PREVIŠE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

vrelo

TEODORA ZAIGRALA NA KARTU PROVOKACIJE! Mala Džehva u pocepanim pantalanoma i dubokim dekolteom: Pokazala PREVIŠE! (FOTO)

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović novom fotografijom na svom Instagram proflu izazvala je buru reakcija.

Ona je zaigrala na kartu provokacije, obukla je iscepane, široke teksas pantalone, dok je košulju tako vezala da je napravila dubok dekolte.

Ispod košulje vidi se brushalter, pa je Džehverovićeva ponovo zagolicala maštu mnogih pratilaca.

Inače, kao bomba odjeknula je vest da je popularnu pevačicu Teodoru Džehverović verio dečko, košarkaš Nino Čelebić! Navodno, prosidba je pala na snimanju jedne novogodišnje emisije, a da će se Nino odlučiti za taj korak nije znao niko iz njihovog okruženja.

Teodorina majka Gordana, inače mentorka u "Zadruzi", ostale je iznenađena kada je čula za to.

"Molim, kad to? Šta se piše? Ja ne znam ništa o tome. Danas baš puno šijem, nisam ništa u toku, znam da ide sa snimanja na snimanje danas, svratila je samo kući nakratko po neku košulju i da jede, pa je opet izašla... Ali ništa mi nije rekla, možda je ovo iznenađenje i za mene. Iskreno, sviđa mi se što je ona pozitivna, nema više onog da se krije, nema stresa,svađa. Opušten je, meni je bitno da pozitivno deluje na nju"iznenađena je bila Gordana, a onda se javila i Teodora, koja je odmah rekla da li je to istina ili ne.

"Nije istina, javila bih ja! Svakako, hvala vam što ste hteli da čestitate, ali nije istina, polako, polako", ljubazno je, kroz osmeh, priznala Teodora za Pink.

Nino Čelebić, Teodora Džehverović
foto: ATA Images

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track