TAP 011 NA OKUPU! PODSETILI SVE NA DETINJSTVO: Goca Tržan raznežila fanove fotkom sa nekadašnjom EKIPOM, a opis je DIRLJIV! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

EMOTIVNO

TAP 011 NA OKUPU! PODSETILI SVE NA DETINJSTVO: Goca Tržan raznežila fanove fotkom sa nekadašnjom EKIPOM, a opis je DIRLJIV! (FOTO)

Stars -

Goca Tržan podsetila je sve na detinjstvo kada je objavila fotografiju na društvenim mrežama sa "starom ekipom".

Pevačica se okupila sa članovima nekadašnjeg sastava "Tap 011" čiji je i sama bila član. Đorđe Pajović, Ivana Peters, Petar Stupar i Milan Bojanić napravili su sa Gocom novogodišnju fotografiju koju je ona odmah podelila sa fanovima.

"Ima onih prijateljstava iz mladosti koja imaju uspone i padove, ali nekako opstaju zauvek. Ovo su ljudi sa kojima sam odrastala, smejala se, učila o poslu, nervirala se, tugovala, putovala, slavila... Ukratko,TAP 011", napisala je Goca Tržan na Instagramu.

"Kroz vaše odrastanje ulepšali ste mnoga detinjstva i živote, čak i onima poput mene koji se nisu još ni rodili kada ste bili na vrhu, ali zato ste tu i ostali do danas i sve generacije znaju za Tap 011, e, to je uspeh!", samo je jedan od komentara ispod objave.

Goca Tržan
foto: Printscreen/Kurir televizija

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track