SRPSKI VIP IMAO JE POVOD ZA SLAVLJE I TOKOM KORONE: Obeležili su POSEBNE datume na drugačiji način, o ovome su svi pričali u 2020!
Foto: Damir Dervišagić

VESELO, ALI U KRUGU NAJBLIŽIH

SRPSKI VIP IMAO JE POVOD ZA SLAVLJE I TOKOM KORONE: Obeležili su POSEBNE datume na drugačiji način, o ovome su svi pričali u 2020!

Stars -

Domaće javne ličnosti uglavnom su u 2020. godini svoja slavlja organizovale u intimnijoj i kućnoj atmosferi, za razliku od ranijih godina.

Usled pandemije koronavirusa, mnoga slavlja domaćih VIP ličnosti, koja su bila zakazana za 2020. godinu otkazana su ili odložena za neka bolja vremena, međutim pojedini su se odlučili da u intimnijoj atmosferi obeleže svoje bitne datume.

U 2020. godini bilo je svega, ali čini se da je najmanje bilo onih pravih pompeznih slavlja, kada je estrada u pitanju.

Krštenje sina Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

1 / 8 Foto: ATA images

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović 11. marta 2020. godine su u Hramu Svetog Save u Beogradu krstili sina Aleksandra, a na ceremoniji su se okupili članovi porodice i najbliži prijatelji. Malenog Aleksandra krstio je pevač Aco Pejović, koji je bio i kum na venčanju Aleksandre i Filipa. Iako je popularni par planirao grandiozno slavlje povodom prvog rođendana i krštenja naslednika u jednom prestoničkom hotelu za veliki broj zvanica, oni su u poslednjem trenutku bili prinuđeni da sve otkažu zbog epidemije koronavirusa, koja je baš u tim periodu buknula u našoj zemlji. Nakon krštenja u crkvi, Aleksandra i Filip organizovali su svečani ručak za najbliže, kako bi obeležili jedan od najbitnijih datuma u njihovim životima.

Aleksandra Prijović, Stefan Živojinović, krštenje
foto: ATA images

Cecina proslava povodom rođenja unuka Željka u vili Ražnatovića

Porodica Ražnatović 3. juna proslavila je dolazak malenog Željka na svet, a ponosna baka Svetlana Ceca Ražnatović organizovala je u svom domu na Dedinju veliko slavlje. Ceca je bila presrećna što je postala baka, pa je u čast malog Željka, za proslavu, svoj dom na Dedinju sredila kao iz bajke. Ona je zablistala u belom odelu, a koliko je srećna i ponosna na to što je postala baka, nije krila. Veliki broj poznatih ličnosti, Cecinih kolega i prijatelja sjatio se u vilu Ražnatovića, gde su uživali do zore u muzici, hrani i piću.

Veljko Ražnatović, Slavlje, Željko Ražnatović, Veljkov sin
foto: Damir Dervišagić

Krštenje i proslava prvog rođendana sina Darka Lazića

Popularni folker Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić krstili su sina Alekseja 24. juna, kada su mu proslavljali i prvi rođendan. Krštenje koje je organizovano u Crkvi Svete Petke na Kalemegdanu malo je kasnilo, jer se tata uspavao. Dok su mnogi očekivali da će se u ulozi kume naći Andreana Čekić, ipak Darko i Marina su izabrali Darkovog dobrog prijatelja da krsti dete. Nakon krštenja u Beogradu, proslava povodom krštenja i prvog rođendana malog Alekseja održana je u jednom luksuznom hotelu u Rumi. Darko Lazić angažovao je čak četiri mesara iz Šapca da zakolju i ispeku vola na ražnju. Inače, bik i pečenje koštali su oko 2.000 evra, pevač nije žalio para za ovaj događaj, a šuškalo se da je za gala slavlje iskeširao oko 30.000 evra. Slavlju kod Darka Lazića prisustvovao je veliki broj njegovih kolega, prijatelja, kao i njegova i Marinina porodica.

1 / 10 Foto: Ana Paunković

Slavlje povodom 40. rođendana Nataše Bekvalac na imanju u Čeneju

Nataša Bekvalac 25. septembra je na svom imanju u Čeneju proslavila jubilarni 40. rođendan i to fenomenalno organizovanom "žurkom u belom". Svi gosti morali su da se pojave obučeni u belo, a domaćica se pobrinula da atmosfera, ambijent i posluženje budu savršeni. Najbliži prijatelji, kolege i saradnici popularne pevačice uveličali su njeno slavlje koje je trajalo do ranih jutarnjih časova. Ove godine na proslavi su bile i njene ćerke Hana i Katja, kao i roditelji i obe sestre. Nataša je blistala u prelepoj beloj haljini koja joj je savršeno pristajala, a gosti su se takođe potrudili da ispoštuju traženi "dres kod" više nego originalnim odevnim kombinacijama.

Nataša Bekvalac
foto: ATA images

Venčanje Đanijevog sina i intimno slavlje povodom rođenja unuka u pevačevom domu

Popularni folker Radiša Trajkoivć Đani oženio je sina Miloša lepom Ninom 21. oktobra, a iako mu je velika želja bila da u to ime napravi gala slavlje sa mnogo zvanica, planovi su ipak pali u vodu zbog situacije sa koronavirusom, te su Trajkovići u najužem krugu proslavili venčanje na svečanom ručku.

1 / 9 Foto: ATA Images

Samo mesec dana kasnije, 29. novembra, Đani je postao deda unuka Nikole, koji se rodio nekoliko dana ranije, a Trajkovići su u to ime organizovali intimno slavlje u svom stanu u Beogradu.U domu poznatog pevača se pilo, pevalo, slavilo rođenje prvog unuka Nikole, a velika slavlja za prijatelje, kolege i širu familiju, porodica Trajković odložila je za sledeću godinu, kada se situacija sa kovidom stabilizuje i kada se steknu uslovi za to.

Slađana Trajković, Slađa Trajković, Radiša Trajković, Đani, Radiša Trajković Đani
foto: Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja