PRVI PUT NEKO KOM BIH ČESTITALA NOVU GODINU NIJE PORED MENE: Sanja Marinković iskreno o NAJBOLNIJIM trenucima, a evo šta ČEKA
Foto: Printscreen/Premijera

OTVORILA DUŠU

PRVI PUT NEKO KOM BIH ČESTITALA NOVU GODINU NIJE PORED MENE: Sanja Marinković iskreno o NAJBOLNIJIM trenucima, a evo šta ČEKA

Stars -

Sanja Marinković otvoreno je progovorila o najtežim životnim trenucima koji su je zadesili u 2020. godini, novim počecima, kao i braku koji je, nažalost, okončan.

Gubitak oca ističe kao najbolniji momenat, za koji ni vreme nije lek.

Sanja Marinković
foto: Ana Paunković

"Nažalost, u novoj 2021. prvi put neko kome sam među prvima čestitala u ponoć Novu godinu neće biti pored mene, a to je moj tata. Moj spisak najvoljenijih, nažalost, više nikada neće biti potpun. Volela bih da u 2021. godini budem najvoljenija žena od jutra do večeri, da su pored mene oni koji mi čine život lepšim i sa kojima bih volela da nastavim da gradim svoju sreću, bilo da je reč o poslu, porodici, prijateljstvu, ambicijama, putovanjima...", rekla je voditeljka.

Sanja Marinković
foto: Printscreen/Youtube

Takođe, u protekloj godini, njenom dugogodišnjem braku je došao kraj, a ovaj emotivni udarac ostavio je traga, te Sanja bar još neko vreme neće biti potpuno spremna za novu ljubav.

"Čekam da se pojavi onaj koji će biti najsrećniji kada mu kažem da mi nedostaje, da mislim na njega i da sam srećna što mi baš on čini život lepšim. Polako, ima vremena", istakla je ona.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track