srećna NOVA 2021.

EVO KAKO JE ESTRADA SLAVILA NOVU U RASKOŠNIM DOMOVIMA: Veselje, ŠAMPANJAC, razne đakonije na STOLU, a jedna ŽURKA je sve zasenila

Stars -

Novu 2021. godinu mnoge javne ličnosti, za razliku od prethodnih, dočekale su u svojim toplim domovima sa najbližima.

Seka Aleksić je u krugu porodice, supruga Veljka, sinova Jakova i Jovana, u ponoć poželela najlepše želje svima i obradovala fanove video i fotografijom iz svog doma.

Kija Kockar u roze odelu pozirala je u svom stanu i tačno u ponoć poželela svima sreću u 2021. godini. Na fotografiji je pevačica držala i prskalicu u rukama, a iza nje je bila raskošna jelka sa roze detaljima.

Kija Kockar
foto: Printscreen

Nevena Božović sa svojim suprugom pilotom Nikolom Ivanovićem podelila je zajedničku fotografiju uz poruku: "Budite srećni!"

Vesna i Đole Đogani su napravili žurku za pamćenje u svom domu. Vesna je nosila žutu haljinu, dok je Đole đuskao iza nje sa šampanjcem u rukama.

Glumica Nataša Ninković proslavila je Novu godinu sa prijateljima a sa velike terase posmatrali su ponoćni vatromet.

Nataša Ninković
foto: Printscreen

Viki Miljković takođe je u svom raskošnom domu Novu godinu dočekala sa najmilijima. Oni su u ponoć nazdravili šampanjcem i posmatrali vatromet sa svoje terase.

Slobodan Radanović
foto: Printscreen

Dara Bubamara je u Novu godinu ušla zajedno sa svojim dečkom Tonijem, a na njihovoj trpezi su se našle razne đakonije - od najskupljeg šampanjca, pršute, pečenja do kolača.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja