SLAVNE SESTRE

CELA SRBIJA BRUJI O SESTRAMA IZ TITELA Najmlađa RODIĆKA rodila Ceci unuka, Bojana se ne odvaja od Šijana a evo šta radi NAJSTARIJA

Stars -

Sestre Rodić, Bogdana, Nataša i Bojana, u 2020. godini postale su zvezde svih tabloida.

One su prvenstveno svojim atraktivnim izgledom skrenule pažnju medija, dok je Bogdanina ljubavna veza sa Veljkom Ražnatovićem bila pravi bum u javnosti. Mnogi komentarišu da su njih dvoje jedan od najlepših parova, a njihovu ljubav dodatno je upotpunio sin Željko.

Bogdana je diplomirala na Višoj poslovnoj školi na smeru finansija i računovodstva, kao i da je odgovorno preuzela posao u firmi roditelja Bogdana i Danijele koji važe za vrednu i uglednu porodicu.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić
foto: Tamara Trajković

Nataša je najstarija od tri sestre Rodić, a za Bojanu i Bogdanu veoma je vezana. Voli putovanja na daleke destinacije, kao i šoping, te su njeni profili na društvenim mrežama prepuni fotografija koje prikazuju da i te kako uživa u životu.

U žižu interesovanja dospela je kada se u medijima pojavila informacija da je navodno u vezi sa Jovanom Pejićem, sinom Zlate Petrović i voditelja Peje.

Novu godinu je provela na planini sa društvom, a da je uživala objavila je na društvenim mrežama.

Zlata Petrović, Nataša Rodić, Jovan Pejić
foto: Sonja Spasić, printscreen

Sadašnja devojka Mirka Šijana, Bojana Rodić, takođe je jedna od tri sestre Rodić.

Bojana je već nekoliko meseci u vezi sa Mirkom Šijanom, inače Veljkovim drugom iz detinjstva.Kako se čini, a i sudeći po izjavama Mirka i njegove majke Goce Božinovske, Bojana i on su na korak do svadbe.

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track