U PONEDELJAK IDEMO U BOLNICU, SPREMNI SMO ZA OPERACIJU Pevač podelio emotivnu fotografiju sa majkom koja se bori sa TEŠKOM BOLEŠĆU
Foto: Pritnscreen

oglasio se

U PONEDELJAK IDEMO U BOLNICU, SPREMNI SMO ZA OPERACIJU Pevač podelio emotivnu fotografiju sa majkom koja se bori sa TEŠKOM BOLEŠĆU

Stars -

Bosanskohercegovački pevač sevdalinki Božo Vrećo nedavno je objavio da mu majka boluje od karcinoma, a da je zakazana operacija morala biti odložena zbog nepovoljne situacije u vezi sa pandemijom koronavirusa.

Međutim, Božo je sada objavio da će operacija ipak biti obavljena

On je na svom Instagramu podelio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se grle, a uz to je napisao emotivnu poruku.

- U ponedeljak ćemo u bolnicu, spremni smo za operaciju i ljubav nam daje božansku snagu. Nek ova godina bude milosrdnija, nek donese dobro zdravlje i radosne dane. Sinoć je zaspala tako slatko da je seka i ja nismo budili u ponoć za čestitku iako su okolo blještali vatrometi, njen san je bio tako nežan i bezbrižan. Volim te majčice - poručio je on.

Inače, Vrećo je u jednoj od prethodnih objava napisao da je zahvalan na svakom danu provedeno sa majkom.

- Operacija je ipak odložena za januar, a mi nastavljamo hrabro da čekamo i mislimo na dobar ishod. Sutra je prvi Božić i draže mi je da je tu sa mnom i sekom doma nego u bolnici, iskreno. Skuvaćemo skroman najskromniji ručak i ja ću im otpevati par pesama. Moramo biti strpljivi i zahvalni na svakom danu. Hvala vam što ste tu, vaše poruke su odmah ispisane u srce i tu stoje, i da, ljubav je najveći lek, ne zaboravljam, nemojte ni vi - istakao je Vrećo.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja