RAZLIKOVALA SE O PRETHODNIH! Bane Mojićević se u 2020. razveo, a sada otkrio koliko mu je ta godina bila TEŠKA: A evo čemu se NADA
Foto: Kurir televizija

iskren

RAZLIKOVALA SE O PRETHODNIH! Bane Mojićević se u 2020. razveo, a sada otkrio koliko mu je ta godina bila TEŠKA: A evo čemu se NADA

Stars -

Za pevača Baneta Mojićevića ova godina je bila turbulentna i puna preokreta. Osim što, kao i njegove kolege, nije mogao da nastupa, on se ove godine i razveo od svoje supruge Milice, sa kojom ima dvoje dece. Ipak, pevač je sumirao godinu koju pozdravljamo i otkrio nam šta mu je najveća želja za 2021.

Bane Mojićević
foto: Pritnscreen

Na početku razgovora Bane je otkrio koliko mu je ova godina bila teška, koliko se razlikovala od ostalih i zašto je posebna u životima svakog od nas.

- Ova godina razlikovala se drastično, ovo je posebna godina u životima svakoga od nas. Nije bilo nastupa, nije bilo putovanja, nije bilo druženja, okupljanja. Više smo provodili vreme sami sa sobom, svojim porodicama, ukućanima u nekoj vrsti izolacije i to je prošlo, na svu sreću. Nadam se da ćemo se brzo vratiti u neki normalan red i kolosek - rekao je Bane.

On je iskreno priznao da mu jako nedostaju nastupi, koje dugo nije imao, jer se uželeo razmenjivanja energije sa publikom.

- Uželeo sam se publike i nastupa, imao sam probu sa bendom, i njih sam se uželeo, koliko dugo nismo nastupali zajedno, družili se, razmenjivali energiju na sceni - rekao je Bane.

Na kraju, Bane je otkrio šta mu je najveća želja za 2021. godinu, kako za njega, tako i za sve naše čitaoce.

Zdravlje, mir u glavi i duši, i puno zajedničkih trenutaka - rekao je Bane.

Bane Mojićević
foto: Pritnscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Pink/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track