NIKOLIJA JOVANOVIĆ O POSLU, MAJČINSTVU I MUZICI: Biti majka je najveća radost, postala sam PLEMENITIJA!
Foto: Printscreen/Instagram

otvoreno

NIKOLIJA JOVANOVIĆ O POSLU, MAJČINSTVU I MUZICI: Biti majka je najveća radost, postala sam PLEMENITIJA!

Stars -

Pevačica Nikolija Jovanović nedavno je pokrenula biznis sa svojom sestrom Teodorom, a sada je progovorila o životu, ljubavi i poslu.

Nikolija Jovanović
foto: Printcsreen/Ekskluzivno

Na samom početku razgovora otkrila je šta je ono dobro, a šta loše što joj je 2020. godina donela.

“Hvala Bogu svi moji kao i ja smo uspeli da sačuvamo zdravlje, što je najbitnije. Rea, Relja i ja smo bili non-stop zajedno i jako smo uživali u tome. Imala sam vremena da se posvetim sa sestrom našem brendu odeće i spremim nove muzičke projekte za 2021. Celokupna situacija u svetu je takva kakva jeste, što je uticalo svakako u nekim trenucima na raspoloženje svih nas, ali se nadam da će se sve brzo vratiti u normalu”, rekla je ona.

Iako za doček Nove godine nije radila, proslavila je na najlepši način.

“Proslavila sam mirno u krugu porodice i par najblizih prijatelja”, otkrila je Nikolija.

S obzirom na to da je pokrenula novi posao, otkrila je kako je zadovoljna načinom na koji se taj posao, za sada, odvija.

Nikolija Jovanović
foto: Printcsreen/Ekskluzivno

“Prezadovoljna! Nisam očekivala da će odziv biti toliko veliki. Ove godine smo intenzivno radile na svakom detalju pre nego što smo objavile brend javno. U biznisu, kao i u zivotu, sve zahteva posvećenost i puno rada da bi doživelo uspeh. Svakako verujem da konkretno uspehu našeg brenda doprinosi i doprinosiće to što su modeli garderobe nešto što je svakoj devojci, ali i ženi potrebno u garderoberu”, naglasila je Jovanovićeva.

Njena majka Vesna Zmijanac nedavno je izjavila da bi u ovoj godini volela da dobije još jedno unuče, ali Nikolija nije želela da govori na tu temu jer ne voli intimna pitanja.

Sa druge strane, ne krije sreću zbog toga što se ostvarila u ulozi majke i sa ponosom govori o tome koliko je dolazak ćerkice Ree promenio.

“Sad znam i osećam šta znači bezuslovna ljubav. Postala sam plemenitija, brižnija i ispunjenija. Sve u svoje vreme naravno, ali biti majka je najveća životna radost i sreća”, priznala je ona.

Na kraju je rekla šta bi u Novoj godini poželela sebi i drugima.

“Svima nam želim isto! Zdravlje, ljubav i sreću”, zaključila je Nikolija.

Nikolija Jovanović
foto: Printcsreen/Ekskluzivno

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Objektiv/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track