nova romansa

RASKINULA VERIDBU ZBOG BIVŠEG DEČKA TOPALKOVE HELENE! Sad ljubi TENISERA zavodnika estradnih LEPOTICA, odale ih TETOVAŽE

Stars -

Teniser Damir Džumhur, koji važi za velikog zavodnika, nakon nekoliko ljubavnih brodoloma sreću je sada pronašao pored nekadašnje učesnice "Velikog brata" Hrvatice Barbare Šegetin.

Barbara je nedavno raskinula veridbu sa prethodnim partnerom, a nakon toga je uplovila navodno u ljubavnu romansu sa Damirom.

Njih dvoje su na Instagramu objavili identične fotografije, na kojima se vidi da oboje na prstu imaju istetoviran simbol beskonačnosti.

Damir Džumhur
foto: Printscreen/Instagram

Damir je pre Barbare ljubio nekoliko poznatih lepotica, a najviše pažnje izazivala je njegova veza sa Helenom Topalović, ćerkom pevača Milana Topalovića Topalka.

Damir Džumhur, Helena Topalović
foto: Printskrin/Instagram, Dragan Kadić

Osim Helene, Damir je bio u vezi i sa manekenkom Dejanom Živković, kao i sa pevačicom Rialdom Karahasanović, a povezivan je i sa blogerkom Zoranom Jovanović Zorannah.

Damir Džumhur, Zorana Jovanović Zorannah, Helena Topalović
foto: Profimedia, Damir Dervišagić, Instagram

Barbara Šegetin nedavno je raskinula veridbu sa bivšim partnerom Lazarom, koji ju je zaprosio pre godinu dana, na dočeku 2020. godine u jednom beogradskom hotelu. Nekadašnja učesnica "Velikog brata" tada je rekla "da" i na ruci nekoliko meseci nosila verenički prsten, međutim ljubav ipak nije opstala.

Barbara Šegetin
foto: Printscreen

kurir.rs/24sata.hr

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track