POZNATE DAME SU SE OVAKO OBUKLE ZA BOŽIĆ! Evo ko se doterao, a ko proslavio u trenerci i pidžami! A NJOJ je danas i ROĐENDAN! FOTO
Foto: Profimedia, ATA Images, Damir Dervišagić, Printscreen

privukle pažnju

POZNATE DAME SU SE OVAKO OBUKLE ZA BOŽIĆ! Evo ko se doterao, a ko proslavio u trenerci i pidžami! A NJOJ je danas i ROĐENDAN! FOTO

Stars -

U domovima poznatih danas se proslavlja Božić, a s obzirom na pandemiju korona virusa neke dame su odlučile da provedu oaj prazik u što opuštenijem izdanju, a dok su neke ful doterane i sređene zablistale na ovaj veliki praznik.

Ceca Ražnatović Božić je sinoć dočekala u Hramu Svetog Save, na ponoćnoj liturgiji, a za tu priliku odabrala dugačku bundu, crne pantalone i imala je masku na licu.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Ata Images

Pevačica Sandra Afrika je na svom Instagram profilu obradovala svoje pratioce, pa je u roze kompletu i sa vezanom kosom u rep, čestitala ovaj veliki hrišćanski praznik.

Pevačica Lena Kovačević se uslikala pored kamina, a odlučila se za nepogrešivu crno-belu kombinaciju. Ona je za božićni ručak sa porodicom obukla belu košulju i crni sako.

"Hristos se rodi. Srećan Božić od moje porodice, vama, zdravlja i ljubavi", napisala je ona.

Pevačica Kaja Ostojić se odlučila za nešto ležerniju kombinaciju, pa je na svom Instagram profilu čestitala Božić u u crnoj trenerci i majici.

Kaja Ostojić
foto: Printscreen

Luna je božićnu čestitku uputila u društvu svog verenika Marka Miljkovića, sestre Blankice i kuce Loli.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Pevačica Vanja Mijatović baš na današnji dan proslavlja i 35. rođendan. Ona se odlučila za crnu kombinaciju, pa je ful sređena pozirala sa rođendanskom tortom.

Bonus video:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track