NEKA SE RODI JEDAN ZOKI! Mirkova sestra Jelena van sebe od SREĆE što će postati TETKA, samo jedno je POŽELELA snajki i bratu!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

presrećni zbog prinove

NEKA SE RODI JEDAN ZOKI! Mirkova sestra Jelena van sebe od SREĆE što će postati TETKA, samo jedno je POŽELELA snajki i bratu!

Stars -

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske i pokojnog Zorana Šijana, postaće otac, budući da je njegova devojka Bojana Rodić u drugom stanju. Srećne vesti par je podelio sa najbližima, a najstarija Mirkova sestra je im je odmah poželela da bude sin i da se rodi mali Zoki.

"Mnogo sam srećna zbog vas dvoje i neka se rodi jedan Zoki! Hvala, snajka", napisala je Jelena Vučković.

Jelena Vučković
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Goca Božinovska je rekla za kurir.rs da je joj je ovo najlepši Božić i najlepši poklon koji je dobila.

"Bila sam u haosu, nisam očekivala. A smešno mi je što je Bojana imala problem desetak dana, bilo joj nešto loše, nešto je boleo stomak, a ja u haosu ne mislim da je možda trudna, nego sam po Surčinu na Badnji dan trčala da joj nađem čaj, nisam našla nigde, a oni meni za Božić za tekst za trudnoću", rekla je pevačica, dok je i prija Danijela presrećna što će još jednom postati baka.

Goca Božinovska, Mirko Šijan, Bojana Rodić
foto: Damir Dervišagić

"Presrećni smo. Nema lepše vesti. Ponovo ću postati baka i svi smo uzbuđeni. Sad je važno da trudnoća protekne u najboljem redu i da nam novi član dođe u miru i veselju. Prija Goca se baš raduje, videla sam. To je baš lepo, ona je baš navijala da postane baka. Presrećni smo svi", rekla je Bojanina mama Danijela.

Danijela Rodić, Bojana Rodić, Mirko Šijan
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track