emotivna

STANIJINU MAJKU I BRATA SVI ZNATE, A SADA JE POKAZALA I OSTALE ČLANOVE PORODICE! Podelila video iz DOMA i sve iznenadila!

Stars -

Bivša rijaliti učesnica i starleta Stanija Dobrojević trenutno boravi u porodičnom domu u Rumi, a sudeći po društvenim mrežama, čini se, da nikada više nije provodila vremena sa članovima familije.

Naime, ona na svom Instagramu redovno deli svoje provokativne fotogradije, a u poslednje vreme na njenim društvenim mrežama mogu se videti i njen brat i majka, koji su od ranije poznati javnosti.

Stanija Dobrojević
foto: Pritnscreen

Međutim, sada je pokazala i baku i dedu, kod kojih je juče bila na slavi. Ona je na storiju objavila atmosferu iz njihovog doma, te je pokazala kako su obeležili Svetog Stefana.

Na video-snimku se čuje kako pevaju, dok je na stolu sveća, vino i slavski kolači.

"Đedina i bakina slava", napisala je starleta u opisu.

Stanija Dobrojević
foto: Pritnscreen

Podsetimo, Dobrojevićeva je nedavno bila na sudu sa Kristijanom Golubovićem koji joj je u rijalitiju pretio smrću. Njih dvoje su nakon toga uspeli da zakopaju ratne sekira, a sada je progovorila o odnosu sa njim.

"Kristijana se više ne plašim. Uradio je sve da me zastraši i uspeo je u tome. Zbog njega sam izgubila 100.000 evra i više od toga jer nisam ušla u rijaliti kada i on", kazala je Dobrojevićeva za Informer.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Pink.rs

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track