BIO SAM PRED RAZVODOM! Halid Bešlić otkrio detalje iz privatnog života: Pevač iskreno o BRAKU i BOGATSTVU, otkrio šta sve poseduje
Foto: Printscreen Yt

tajna srećnog braka

BIO SAM PRED RAZVODOM! Halid Bešlić otkrio detalje iz privatnog života: Pevač iskreno o BRAKU i BOGATSTVU, otkrio šta sve poseduje

Stars -

Pevač Halid Bešlić i njegova supruga Sejda primer su prave ljubavi. Njih dvoje su u braku dugih 42 godine, a sada je istakao da je tajna dugovečnosti to što su tokom čitavog života pravili komrpomis u svemu.

- Znaš kako kažu političari, najbitniji je kompromis. Sejda i ja smo 42 godine u braku. Prosto navika, život i obaveze, sve nas je to spojilo. Malo popusti ona, malo popustim i ja, i onda sve bude kako treba. U ove godine kada dođeš, nemaš ni kuda (smeh). Dok smo bili mlađi, bilo je trenutaka kada smo mogli da se rastanemo, ali tada su to bila drugačija vremena. Bojiš se šta će reći roditelji, komšije, okolina. Onda ti problemi prođu koji su nas mučili i pravimo se kao da se ništa nije ni desilo. Postojao je malo veći moral nego danas – iskreno govori Halid, čiji sin Dino živi u Frankfurtu sa suprugom Mahirom.

- Dino živi u Nemačkoj sa suprugom, tačnije u Frankfurtu. Tu su i moji unučići Lamija i Belmin Kan, koji me najviše raduju. Snajka mi je trenutno specijalizirala za magistra hemije i tamo radi. Znate kako, nije mi baš lepo što su oni tamo i što su otišli daleko. Svaki dan se čujemo po pet puta dnevno, sva sreća, postoji ova tehnologija. Dino je dosta muzikalniji od mene, ali eto, nikada nije želeo time da se bavi. Da je postajala mogućnost, verujem da bi se najbolje snašao u pop-rok muzici. Trenirao je i košarku u Bosni, bilo ga je na sve strane dok je bio mlađi. U Nemačkoj je sada druga priča, bavi se svojim biznisom – izjavljuje Bešlić, koji se ne žali na zaradu za vreme korone.

Bešlić je progovorio i o svom privatnom biznisu, te je istakao da ima prihoda iako se nastupa.

- Hvala Bogu pa sam nešto i zaradio svih ovih godina, koliko se bavim pevanjem. Imam štek i imam neki biznis koji vodim. Ako se ovako nastavi, sigurno bih mogao da izguram još dve-tri godine da živim lagodno od šteka koji imam. Žao mi je kolega koji nisu u toj poziciji. Bio mi je i veliki problem sa mojim muzičarima, ali sva sreća, svi rade neke poslove sa strane i u raznim firmama. Jedan je profesor muzike, drugi inženjer za rudnike, treći radi u banci. Sa te strane sam presrećan, jer su i oni obezbeđeni sad dok ne nastupamo – govori pevač, koji poseduje i motel, kao i pumpu koju je odlučio da iznajmi.

- Pumpu sam iznajmio i od nje dobijam kiriju, dok je motel moj i dalje. Smanjio sam kapacitet za nekih 30 odsto, ali i dalje radi. Ne mogu da se požalim. Imam četvoro radnika, bitno je da njima mogu da isplatim plate i eto, šta meni malo ostane od svega toga. Ne tražim pomoć od države, pokrivam koliko mogu - smatra Halid, koji kaže da je glavni recept za uspeh dobra pesma.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track