OPA, BATO! DUŠKO LJUBAVNICI KUPIO DŽIP I IZNAJMIO STAN U SVOM NASELJU: Fudbaler galantan, NE ŠTEDI na Ani! Želi da mu bude blizu!
Foto: Ana Paunković, Printscreen/Instagram

Široko

OPA, BATO! DUŠKO LJUBAVNICI KUPIO DŽIP I IZNAJMIO STAN U SVOM NASELJU: Fudbaler galantan, NE ŠTEDI na Ani! Želi da mu bude blizu!

Stars -

Duško Tošić je, reklo bi se, toliko zaljubljen u ljubavnicu Anu Jovanović, bivšu suprugu pevača Peđe Jovanovića Blizanca, da je doveo da živi na Dedinje u blizini njegovog doma.

Kako saznajemo, fudbaler je želeo da mu nova izabranica bude što bliže, pa je nedavno preselio iz stana u širem centru grada gde su se viđali u iznajmljenu luksuznu nekretninu iz koje je svakodnevno na Instagram stori postavljala fotografije kako vežba, kako se šminka, ali i uživa sa prijateljicama koje joj često dolaze u goste. Kako tvrde upućeni, stari stan je i dalje u igri za ljubavni štek.

Duško Tošić, Ana Jovanović, Peđa Blizanac
foto: Ana Paunković, Sonja Spasić, Printscreen/Instagram

Kako još saznajemo od izvor upućenih u ovu vezu, Tošić je baš galantan prema ljubavnici kojoj je kupio i džip BMW koji je platio 80.000 evra. Otkako je dobila ovaj poklon, dizajnerka kupaćih kostima svuda ide tim automobilom. Iz njega je pre dva dana i snimala ulici u kraju u kojem živi, ali, kada je shvatila da će biti otkrivena, taj snimak uklonila s društvene mreže. Ana se posle prvog storija u kojem je pokušala da demantuje vezu s Tošićem nije više javno oglašavala, a ćuti i Duško. Mi smo i juče pokušali da dobijemo njihov komentar, ali bezuspešno.

Duško Tošić
foto: Profimedia

Oni koji ih poznaju kažu da su zaljubljeni i srećni, a to se može videti i na Instagramu gde Ana postavlja slike koje pokazuju da je zadovoljna. Anin bivši muž Peđa Blizanac upućen je u njenu novu ljubav, ali ni on ne želi da komentariše vest koju je Kurir prvi objavio da se njegova nekadašnja supruga zabavlja sa fudbalerom. Za naš list je poručio da se ne meša u Anin život i naglasio da su u odličnim odnosima.

Drastična promena Ovako je izgledala pre plastičnih operacija

Ana Jovanović
foto: Dragana Udovičić

Ljubavnica Duška Tošića je poslednjih godina totalno promenila lični opis. Na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama se jasno vidi da posećuje plastičnog hirurga, a naša redakcija je došla u posed fotografije iz 2012. godine kada je imala neke manje intervencije na licu. Njeni prijatelji koji su upućeni u njen život kažu da je sa operacijama počela nakon prvog porođaja jer nije bila zadovoljna svojim fizičkim izgledom. I pored toga ona mnogo vremena posvećuje treninzima i svakodnevno vežba kako bi održala vitku liniju.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track