HURGADA od 385 evra - DUBAI od 529 evra! Egzotika u januaru, februaru i martu
Foto: Promo

HURGADA od 385 evra - DUBAI od 529 evra! Egzotika u januaru, februaru i martu

Stars -

Sve u Dubaiju je superlativno. Reči „prvi, najviši, najdublji, najskuplji, raskošan, neobičan“ stvorene su za ovaj grad.

Travelland
foto: Promo

Gde biste drugde pronašli hotel sa sedam zvezdica, posetili seriju od 200 ostrva koje je čovek stvorio u obliku zemalja sveta ili se popeli na najvišu zgradu na svetu? Odgovor nudi agencija “Travelland” – DUBAI!

Dubai predstavlja idealnu destinaciju na kojoj led i sneg možete zameniti uživanjem u prijatnom vremenu i zanimljivim aktivnostima. Luksuzni hoteli čine Dubai zaista moćnom egzotičnom metropolom, u kojoj možete računati na potpuno uživanje u zimskom odmoru na nešto drugačiji način. Jedan takav koji se posebno ističe je Movenpick Jumeirah Lakes Towers 5*. Hotel se nalazi u oblasti Jumeirah Lake Towers, u blizini glavnog puta Sheikh Zayed, na otrpilike 600 metara od metro stanice, 3km od šoping centra Dubai Marina Mall, 5km od Jumeirah plaže i šetališta "The Walk". Gostima hotela na raspolaganju su: glavni restoran, Urban bar, Crema café, otvoreni bazen, spa centar, teretana, frizerski salon. Takođe, gosti imaju besplatan šatl bus koji ih vozi do plaže Riva Beach, gde dobijaju gratis ležaljke, suncobran i po jedan peškir po osobi.

Tokom januara, februara i marta na raspolaganju je veliki broj polazaka sa boravkom od 4, 5, 7, 9 i 10 noćenja. Najniža cena za hotel Movenpick Jumeirah Lakes Towers 5* je 539 evra, u koju su uključene i aerodromske takse. Uz avio kartu putnici dobijaju i COVID osiguranje.

Travelland
foto: Promo

Hoteli po odličnoj ceni koji se takođe toplo preporučuju su: - Park Regis Business Bay 4* = od 529 evra Hotel Park Regis Business Bay nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, besplatnim WiFi internetom i fitnes centrom, a nalazi se u Dubaiju, na 3 km od Džumejra Bič Parka (Jumeirah Beach Park). - Atana hotel 4* = od 549 evra Hotel se nalazi u oblasti Tecom, Barsha Heights, na oko 600 metara od glavnog puta Sheikh Zayed i metro stanice, 5km od šoping centra Mall of Emirates, 7km od Jumeirah plaže i šetališta "The Walk". - Milennium Al Barsha 4* = od 559 evra - HIT ponuda!

- The Retreat Palm Dubai 4* = od 689 evra Smešten na sopstvenoj peščanoj plaži istočnog polumeseca Palm ostrva sa impresivnim pogledom na zaliv, Burj Al Arab i Palm Džumeiru. Prvi velnes hotel te vrste u Dubaiju prvenstveno orijentisan na filozofiju zdravog života i relaksacije.

Travelland
foto: Promo

Dubai je neiscrpna inspiracija agenciji “Travelland” za organizaciju individualnih putovanja u skladu sa svim željama putnika. Dubai je destinacija koja ima puno toga da ponudi, pa neka vas put vodi u tom pravcu.

LAST MINUTE ponude za Januar i Februar!

Zahvaljujući izuzetno suvoj i toploj klimi, sezona kupanja u Egiptu poprilično je duga. Hurgada ima subtropsku klimu u kojoj se može uživati čak i u januaru. Kada su takozvane Last minute cene u pitanju, tu je upravo ponuda za Hurgadu nezamenljiva. Cene za All inclusive uslugu kreću se od 385 evra za boravak od osam dana (ili 495 evra za 15 dana).

Travelland
foto: Promo

Agencija “Travlland” predlaže sledeće hotele po SPECIJALNOJ PONUDI:

Albatros Aqua Park 4* / AI = od 385 evra

Beach Albatros 4+* / AI = od 425 evra

Albatros Palace 5*/ AI = od 435 evra

Albatros Dana Beach 5* / AI = od 435 evra

Citadel Azur 5*/ AI = od 440 evra

Albatros White Beach 5*/ AI = od 465 evra

- Hotel se nalazi na samoj obali sa sopstvenom plažom, na sredini uređenog šetališta, Memši. Od aerodroma je udaljen oko 3km (oko 10 min vožnje), od centra Sakalei nove marine oko 5 km. Par minuta hoda od noćnog kluba Little Budha, Kawsera, par kafića i fast food lanaca.

Atraktivni termini polaska za Hurgadu u Februaru su: 06 / 13 / 20. februar na 6 i 13 noćenja.

Za rezervaciju aranžmana se možete obratiti na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Detaljnije informacije o programima se nalaze na internet prezentaciji agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, možete ih zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track