ne viđaju ih zajedno

KOMŠIJE OTKRILE SVE O BRESKVICI I VOJAŽU: I dalje žive u istom stanu, ali iz njega izlaze ODVOJENO i skroz PRERUŠENI!

Stars -

Tinejdžerksi par Anđela Ignjatović Breskvica i Mihajlao Veruović Vojaž je raskinuo, a njihovi vršnjaci su u šoku, pa svakodnevno pišu peticije, šalju pisma, prave zajedničke video-klipovi i fotografije i to sve sa ciljem da se idoli mladih pomire.

Mihajlo Veruović, Mihajlo Veruović Vojaž, Vojaž, Voyage
foto: Instagram screenshot

Njihove komšije kažu da ih poslednjih dana nisu viđali u kraju zajedno.

- Jesam videla da odvojeno izlaze iz zgrade. Moguće je da je neko od njih dvoje napustio taj stan i došao samo po stvari - rekla je komšinica iz zgrade, dok jedna od tinejdžerki tvrdi kako ih deca svakodnevno čekaju ispred zgrade.

- U blizini je osnovna škola i deca ih na odmoru čekaju ispred zgrade kako bi mogli da se fotografišu s njima. Svi se dive Breskvici i Vojažu, pogotovo mlađe generacije. Pre i posle časova ih saleću sa svih strana. Jednom prilikom su starije komšije počele da se krste kad su videli prizor ispred zgrade. Njima su oni nepoznati i samim tim im nije bilo jasno zašto se stvara toliki red za fotografisanje - kaže nasmejana tinejdžerka koja dodaje da zna sve njihove pesme. Njena drugarica se nadovezuje na priču i tvrdi kako se često Vojaž i Breskvica preruše dok izlaze iz zgrade.

- Obično stave kačket ili naočare kako ih deca ne bi prepoznala. S jedne strane je to i logično, jer žele da zadrže privatnost. Pre čitave ove drame oko raskida, skupilo se preko 20 klinaca koji su čekali da se fotografišu s njima. Sigurno je trajalo negde oko sat vremena dok sve nisu ispoštovali. Pored fotografija, deca vole da se snimaju sa njima za društvene mreže - rekla je devojčica.

U obližnjem kafiću ističu kako su Anđela i Mihajlo pre raskida često dolazili na piće.

- Dođu često. Nekada naruče sok, nekad kiselu, a nekad kafu. Nema pravila, šta im se u toku dana pije. Ne pratim novi pravac i tu vrstu muzike, tako da nisam preterano oduševljen njihovim radom. Podržavam apsolutno svakoga i svu sreću im želim - kaže konobar.

Anđela uobraženija od Mihajla.

Komšinica iz obližnje zgrade da se njena ćerka fotografisala sa njima ali da ih je u tom trenutku nije bilo svejedno kada je videla kako je Breskvica nervozna.

"Breskvica je uobraženija od Vojaža i to se primeti po odnosu prema fanovima. Kada je moja ćerka poželela da se fotografiše sa njima, primetila sam im izraze lica. Vojaž je bio ljubazan i nasmejan dok je ona bila sva smušena. Možda joj nije bio dan ali mi se tada tako izgledala da je mnogo nervoznija i napetija", rekla je komšinica.

Breskvica, Anđela Ignjatović
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/blic

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track