izvajano telo

PRIČALO SE DA JE NOSILA LAŽNI STOMAK: Tamara Đurić pokazala kako izgleda nakon POROĐAJA, a sada je optužili da NABIJA KOMPLEKSE!

Stars -

Tamara Đurić ostvarila se u ulozi majke, a na svet je donela devojčicu. Ona je sada na svom Instagram profilu objavila video snimak pa pokazala kako je dovela liniju do savršenstva.

Tamara Đurić
foto: Dejan Milićević

Ona je nedavno bila na meti ružnih komentara, pa se pričalo da uopšte nije bila trudna i da je sve lažirala.

Sada je objavila video snimak, pokazala je kako dobro izgleda nekoliko dana nakon porođaja, a sada su je optužili da nabija komplekse drugim porodiljama:

"Lepo je sve to, ali čemu sad kao nabijanje kompleksa drugim porodiljama tim izgledom"?, glasio je komentar.

Tamara Đurić
foto: Printscreen

Tamara je nedavno prokomentarisala glasine koje o njoj kruže.

"Bože sačuvaj, kakvi komentari. Stvarno ne znam šta da kažem na ovo sada, naprosto sam iznenađena. Ja sam neko ko je vodio računa u trudnoći, vežbala sam do porođaja. Kilažu sam dovela do savršensva iako je prošlo svega par dana od porođaja. Nemam postporođajnu depresiju i savetujem sve devojke, žene koje planiraju da se ostvare u ulozi majke da budu što aktivnije tokom trudnoće jer će im posle biti mnogo lakše" priča nekadašnja rijaliti učesnica i dodaje:

"Kod mene se ništa nije promenilo, samo sam dobila jednog malog anđela koji je upotpunio moj život. Što se komentara tiče, uvek će biti hejtera koji će me nazivati raznim imenima i izmišljati razne gluposti kao i ovu, ali tome ne bih da dajem na značaju.", rekla je ona za Informer.

Tamara Đurić
foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track