ARKANOVA ĆERKA SE JAVILA IZ BELGIJE! SOFIJA RAŽNATOVIĆ: Korona me sprečila da dođem na tatin grob, vreme leči rane!

Tužna

ARKANOVA ĆERKA SE JAVILA IZ BELGIJE! SOFIJA RAŽNATOVIĆ: Korona me sprečila da dođem na tatin grob, vreme leči rane!

Stars -

Sofija Ražnatović (41), vanbračna ćerka Željka Ražnatovića Arkana, koju je nekadašnji komandant SDG dobio u Belgiji, ove godine je bila sprečena da prisutvuje pomenu zbog virusa korona. Ona je posla pismo našoj redakciji, ali i fotografiju iz detinjstva na kojoj je sa svojim ocem. Sofija je istakla da će Arkan zauvek živeti u njenom srcu i da joj mnogo nedostaje.

Sofija Ražnatović sa ocem Željkom Ražnatovićem Arkanom
Sofija Ražnatović sa ocem Željkom Ražnatovićem Arkanomfoto: Privatna Arhiva

- Non-stop mislim na mog oca Željka. Ove godine sam bila sprečena da prisutvujem pomenu zbog celokupne situacije sa virusom korona. Nije bilo pametno da dolazim zbog pandemije - napisala je Sofija i pomenula scoju porodicu u Beogradu. - Nadam se da je moja porodica dobro i da je sve u najboljem redu i da su pronašli mir nakon svih ovih godina tuge. Prošlo je 21 godina i vreme je da svi nastavimo sa svojim životima. Svima želim sreću i uspeh, a moj otac će zauvek živeti u našim srcima - napisla je Sofija u mejlu koji je posla našoj redakciji.

Veljko Ražnatović, Ceca Ražnatović, Arkan, Pomen, Sofija Ražnatović, Anasta
foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, ćerku Sofiju Arkan je dobio sa socijalnom radnicom koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru. Sofija danas živi u Briselu, a prvi put je videla svog oca na ekranu kada je 1991. godine postao poznat čitavom svetu. Ona je jedini intervju o svom tati dala pre tri godine za Kurir kada je prvi put došla u Srbiju kako bi posetila njegov grob.

Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track