zaintrigirala mnoge

CECA ZAPALILA NA KIPAR? Pevačica objavila snimak sa plaže, a svi su se zapitali da li je otputovala u TOPLIJE KRAJEVE! (VIDEO)

Stars -

Izgleda da se pevačica Svetlana Ceca Ražnatović umorila od medijske pažnje koja ju je zatekla u prethodnih nekoliko dana pa je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram putem Insta storija podelila kadrove morskih talasa, uz poruku:

- A more ko more, nemirno i plavo - napisala je pevačica na jednom snimku, da bi na sledećem dodala: Aja Napa - uz emotikon srca.

Za sada ostaje misterija da li je Ceca pobegla od medija na Kipar, ili se samo uželela mira i talasa pa je podelila snimke plaže ispred svoje vile na Kipru, gde voli da boravi.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, pre nekoliko dana obelodanjena je veza pevačice Svetlane Cece Ražnatović i menadžera restorana Bogdana Srejovića (38), koji je pre Cece bio u braku sa sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića, sa kojom ima i ćerku. Bogdan i Ceca upoznali su se na rođendanu zajedničke prijateljice, a otkad se zna da su zajedno, prati se svaki njihov korak. Bogdan se nije oglašavao putem društvenih mreža, tako da će vreme pokazati da li su otputovali zajedno, a moguće je čak i da se pevačica samo uželela talasa pa je podelila snimke i tako zaintrigirala javnost.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/S.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track