TRŽANOVA SRELA DEJANA SAVIĆEVIĆA NA NUDISTIČKOJ PLAŽI: Pevačica tamo obožava da ide, a FUDBALSKI GENIJE nije hteo da joj se JAVI!
Foto: Dado Đilas, Nemanja Nikolić

OTVORENO O TABU TEMI

TRŽANOVA SRELA DEJANA SAVIĆEVIĆA NA NUDISTIČKOJ PLAŽI: Pevačica tamo obožava da ide, a FUDBALSKI GENIJE nije hteo da joj se JAVI!

Stars -

Goca Tržan bez ustezanja priznala je da posećuje nudističke plaže.

Pevačica je istakla da uvek radije bira nudističke plaže.

"Nudista sam. Uvek radije biram nudističke plaže. U Crnu Goru više ne idem jer tamo ima mnogo fotografa, ali bila sam u Grčkoj i bilo mi je predivno. Taj osećaj se veoma teško može objasniti. Mora da se doživi", ispričala je ona.

Goca Tržan
foto: Printscreen/Kurir televizija

"Postoje granice i kod mene, ali se trudim da ne morališem. Na primer, ne bi mi smetalo da vidim nekog da se k***e na plaži. Ako nećeš da gledaš, okreneš glavu i rešen problem. Nema potrebe da neko govori bilo kome šta treba da radi. To mi je besmisleno. Kad bi svako gledao svoja posla, život bi nam bio mnogo lepši", dodala je.

Goca Tržan, Raša Novaković
foto: Damir Dervišagić

Osim toga, Goca je ispričala da je svojevremeno na nudističkoj plaži nekadašnjeg jugoslovenskog fudbalera, kog su zvali i "fudbalski genije".

"Jednom sam na nudističkoj plaži srela Dejana Savićevića. Javila sam mu se, ali on je sklanjao pogled", otkrila je Tržanova.

Dejan Savićević
foto: Printskrin

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track