Najnovije vesti

Nemanja Stevanović štekara

Paparaco - Stevanović se stis’o

Nemanja Stevanović štekara

Stars
Pevač i njegova devojka Jelena na plaži se lomili na kamenju jer nisu hteli da izdvoje pet evra za ležaljku, poneli su i flašu vode

Štednja!
Kome treba kratak kurs „kako letovati što jeftinije“, neka se javi Nemanji Stevanoviću, on je ovu aktivnost doveo gotovo do savršenstva. Pevač i njegova devojka Jelena smešteni su u Blizikućama pored Budve, a smeštaj im plaća „Grand produkcija“.

Dovoljno za početak. Sledeća ušteda po Nemanjinom receptu ostvaruje se na plaži. Zašto biste plaćali iznajmljivanje ležaljke pet evra dnevno, kad možete lepo da ponesete peškir i rasprostrete ga po šljunkovitoj plaži? To se višestruko isplati - osim izbegavanja plaćanja „ležarine“ dobijate i masažu zagrejanim kamenjem. Vaše je samo da se ravnomerno okrećete po peškiru. Kao racionalan tip, Nemanja zna da je najisplativije poneti flašu vode sa sobom. Zašto sedeti u kafiću i bespotrebno trošiti evre? Ovako je mnogo ekonomičnije. Ambalažu je poželjno sačuvati za sutradan, pa je pre polaska na plažu napuniti svežom „česmovačom“. Jednostavno, praktično i, pre svega, jeftino!

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...