MARINA TUCAKOVIĆ OBJAVILA FOTKU NA INSTAGRAMU! Bori se sa opakom bolešću, a sada poručila: Kad hoću, izgledam ODLIČNO! (FOTO)
Foto: ATA Images

pokazala

MARINA TUCAKOVIĆ OBJAVILA FOTKU NA INSTAGRAMU! Bori se sa opakom bolešću, a sada poručila: Kad hoću, izgledam ODLIČNO! (FOTO)

Stars -

Već nekoliko godina Marina Tucaković vodi borbu sa opakom bolešću. Njen suprug Aleksandar Radulović Futa otkrio je za medije kako se ona oseća, a Marina je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju pa pokazala kako izgleda.

Naime, ona je pozirala, pa objavila fotografiju na kojoj je napisala:

"Kad hoću, izgledam odlično", napisala je Marina u opisu fotografije.

Podsetimo, njen suprug Aleksandar Radulović Futa otkrio je detalje njenog zdravstvenog stanja.

- Šta da vam kažem... Cela ova situacija oko virusa još više utiče na njeno stanje. Sve vreme je zatvorena u kući, slabo se kreće jer ne sme. A sve to dovodi do depresivnog stanja. Marina je sada krenula sa šestim ciklusom hemioterapija - ispričao je kompozitor.

- Normalno je da joj je loše. Po ceo dan spava, ne ustaje iz kreveta. Umorna je i smlaćena. Ali neka je, nek se odmara. Ja je ne diram. Spremam sve što treba, donosim joj hranu, a njeno je samo da se odmara i da se ne izlaže stresu. Marina je trenutno u takvoj fazi, nema snage da priča, pa se nikome ne javlja na telefon - rekao je on za "Star", a prenose mediji.

Marina Tucakovic
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Star/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track