TRUDNA LUNA SRUŠILA INTERNET: Zbog OVE objave fanovi ostali u neverici (FOTO)
Foto: Promo

TRUDNA LUNA SRUŠILA INTERNET: Zbog OVE objave fanovi ostali u neverici (FOTO)

Stars -

Lep gest buduće mame

Pevačica, pobednica "Zadruge 2" i buduća mama Luna Đogani uživa u svakom danu trudnoće. Ona svoju sreću ne može da sakrije, pa tako sa fanovima redovno podeli fotografije, a mnogi kažu da sija od kada je u drugom stanju.

Ipak, jedna objava na Instagramu bila je potpuno drugačija od prethodnih. U fokusu nije bio stomačić koji se već uveliko primećuje, već je Luna odlučila da sve svoje fanove obraduje.

- IDE GASSS i zato brzo na meridianbet.rs jer vam pred paklen vikend poklanjamo 1.500 DINARA bez uslova – napisala je Luna ispod objave koja je ubrzo skupila preko 20.000 lajkova.

Ukoliko i vi želite da preuzmete ovaj fantastičan poklon od Lune Đogani – KLIK OVDE i keš će se automatski naći u vašem vlasništvu.

Preuzmite BONUS BEZ USLOVA i sastavite doktorski tiket. Baš kao što je nedavno učinio jedan Meridianov igrač - odabrao je šest parova i na uloženih 70 DINARA uzeo 1.600 EVRA, tačnije 192.441, 69 RSD!

Kakva majstorija, zar ne?!

Pogledajte tiket u nastavku, a onda pravac meridianbet.rs – zgrabite NAJVEĆI BONUS NA SVETU i napravite dobitak iz snova.

Meridian, tiket, kladionica
foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track