Pedantna

MALA DŽEHVA VREDNICA! Teodoru dečko krišom snimao U AKCIJI, pevačica u opuštenom izdanju riba patike! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović već mesecima uživa u vezi sa Ninom Čelebićem, a njih dvoje svoje najzanimljvije trenutke iz života redovno dele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Ovog puta veliku pažnju privukao je novi video koji je Nino okačio.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Čelebić je snimao svoju izabranicu, kako se čini, bez njenog znanja dok je čistila svoje patike, što govori da Džehverovićeva vodi računa i o najsitnijim detaljima i da je uredna i pedantna. Sve vreme dok čisti, Teodora đuska u ritmu muzike, a kada je shvatila da je dečko snima, pevačica je razvukla osmeh.

Teodora Džehverović
foto: Printskrin/Instagram

Pored toga što brine o higijeni, Teodora se neretko hvali i svojim kulinarskim umećima, pa njeni pratioci na Instagramu često imaju prilike da vide i kakva je pevačica u kuhinji.

Podsetimo, Teodora i Nino obelodanili su svoju vezu tokom leta 2020. godine, i od tad ne kriju koliko su srećni i zaljubljeni. Pevačica je nedavno komentarisala i mogućnost veridbe sa košarkašem:

- I dalje sam mlada za samu sebe. Nas dvoje smo pola godine zajedno, mislim da je prerano da pričamo o tome. Možemo da se šalimo, što je i normalno, ali prerano je da pričamo ozbiljno na tu temu - rekla je Teodora za medije.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track