uživa sa naslednikom

SOFIJA MILOŠEVIĆ POKAZALA ŠTA JE NJEN SIN NAUČIO SA 4 MESECA! Ponosna mama se odmah pohvalila na Instagramu i raznežila sve! VIDEO

Stars -

Manekenka Sofija Milošević redovno na društvenim mrežama objavljuje najlepše trenutke iz svog života. Ovog puta na njenom Instagrom nalogu osvanuo je snimak njenog sina Alekseja, kog je dobila sa fudbalerom Lukom Jovićem.

Sofija Milošević
foto: Printscreen/Instagram

- Imam 4.5 meseca, i puzim, ja sam jaka beba - napisala je Sofija, da bi zatim dodala i :

Sofija Milosevic
foto: Printskrin/Instagram

- Ponosna mama.

Podsetimo, Luka je nedavno prešao da igra za nemački klub, a Sofija i beba će mu se uskoro pridružiti. Manekenka se često nalazila na meti kritika, naročito zbog kilaže, pa je nedavno na svom Instagramu objasnila:

-Pošto sam se porodila, imala sam sreću da vratim svoju kilažu. Kada sam napustila bolnicu, već sam bila zadovoljna svojim izgledom, iako me je dosta ljudi upozoravalo da ću imati opušten stomak. Stvar je u tome da imam istu težinu kao i pre trudnoće i tako moje telo funkcioniše. Ja samo dojim i mislim da je i to razlog zašto sam tako brzo smršala - i dobro se osećam u svom telu. Ne pokušavam da 'jedem više' ili da se ugojim. Pročitala sam dosta komentara da sam mršava - takva sam. Samo se radujem odlasku u teretanu jer sam izgubila sve mišiće. Osećam se dobro u svom telu - napisala je Sofija.

Sofija Milošević, Luka Jović, Aleksej Jović
foto: Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track