hedonista

ZNA KAKO DA SE OPUSTI! Anastasija Ražnatović pokazala kako UŽIVA u kadi, dok zbog njenih objava Instagram gori! (VIDEO)

Stars -

Pevačica i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, oduvek je u žiži interesovanja. Anastasija je danas napravila opštu pometnju na društvenim mrežama kada je na svom Instagram nalogu objavila snimke iz kupatila.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Naime, mlada pevačica pokazala je kako uživa sama. Najpre je u jednom snimku pozirala sa maskom za lice, a već u sledećem usnimila je svoje noge dok je uživala u kupki. Anastasija neretko objavljuje snimke na kojima uživa u spa atmosferi.

Anastasija Raznatovic
foto: Printskrin/Instagram

U svojoj nedavnoj izjavi za medije Anastasija je otkrila da ništa ne krije od svoje majke Svetlane, i otkrila da sa njom deli sve:

- U mom životu se ne dešava ništa što bi trebalo da krijem od bilo koje drage osobe, a najmanje od majke. Jednostavno, navikla sam da sa njom delim sve, kao i ona sa mnom. Njeni saveti su dragoceni, a o čemu god da se radi konačna odluka je samo moja. Mislim da je svako u trenutku ulaska u svet odraslih imao fazu kad je želeo da stvori prividnu samostalnost. To se dešava baš onda kad joj vreme nije. (smeh) Srećom, kod mene je trajala vrlo kratko. Brzo sam shvatila da je nepotrebno bilo šta kriti i da je neuporedivo bolje gajiti odnos kakav nas dve imamo, pun poverenja, ljubavi i podrške. Od osobe kakva je moja mama zaista nema potrebe išta kriti, jer zahvaljujući maksimalnoj otvorenosti sa njom mogu samo da bolje prođem u životu. Naravno, kad kažem da delimo baš sve, mislim na sve što je važno, a ne na prepričavanje svakog detalja - rekla je Anastasija.

Anastasija Raznatovic
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track