za njih nema zime

BRENA I BOBA PONOVO OTIŠLI IZ SRBIJE! Pevačica se oglasila sa ODMORA i pokazala kako uživaju: Luksuz na sve strane! VIDEO

Stars -

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović često putuju, a ovog puta rešili su da odu u Majamu, odakle se Brena oglasila.

Naime, oni koriste svaki momenat kako bi uživali, a pevačica neretko na svom Instagramu deli fotografije i snimke sa luksuznih destinacija. Ona je zabaležila trenutak dok se vozila automobilom, te je prizorom oduševila svoje pratioce.

Lepa Brena
foto: Printscreen

Inače, nedavno se pojavila informacija da poznati par navodno pokreće biznis na Maldivima, gde takođe često odlaze. Naime, kako se navodilo, oni su poželeli da tamo kupe nekoliko apartmana i da ih izdaju jer sezona na Maldivima traje gotovo tokom cele godine.

"Boba je čovek koji samo razmišlja o biznisu, pa čak i kada je na odmoru. On je odmah snimio dve kućice na vodi koje se prodaju i rekao je svojoj supruzi da bi bilo lepo da ih kupe. Nije čak ni video cenu, a već je sve isplanirao. Pošto se druže sa velikim brojem imućnih ljudi, siguran je da bi imali mnogo klijenata sa Balkana", rekao je izvor za Informer.

Lepa Brena
foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs/I.BV

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track