PORODICA MI JE UTOČIŠTE, TVRDOGLAVOST MI NE DA DA BUDEM PORAŽEN Joksimović neće da kuka zbog situacije na estradi, misli POZITIVNO
Foto: Printscreen/K1

iskren

PORODICA MI JE UTOČIŠTE, TVRDOGLAVOST MI NE DA DA BUDEM PORAŽEN Joksimović neće da kuka zbog situacije na estradi, misli POZITIVNO

Stars -

Pevač i kantautor Željko Joksimović veoma je posvećen svojoj porodici, ali i karijeri i muzici.

On je sada govorio o tome kako se nosi sa pandemijom korona virusa, koja je i te kako uticala na muzičku industriju, a kako kaže, trudi se da razmišlja pozitivno.

- Pripremam se za normalnost koja sigurno dolazi. Pokušavam da budem strpljiv, da ne kukam, pogotovo jer smo suočeni s toliko bolesnih, umrlih, i da u svemu tome nađem snagu i veru u to da ćemo ponovo umeti da se zajedno radujemo. Dakle, mogao bih reći da se bavim nadom - rekao je on.

Željko Joksimović, Jovana Joksimović
foto: Nemanja Nikolić

Na pitanje kako psihički podnosi promene koje su zbog korone nastupile još u martu 2020, odgovorio je:

- Pa ovako kako sam već rekao. Ubeđujem sebe da ne smem da prestanem da verujem. I trudim se da razumem one koji ne veruju. Hvala Bogu, imam porodicu, kao utočište, prijatelje, kao podršku, i vlastitu tvrdoglavost koja mi ne dozvoljava ni da pomislim da možemo da budemo poraženi. To ne dolazi u obzir.

Željko je otac četvoro dece - ćerki Mine, Ane i Srne i sina Koste, te je upitan i koliko je zabrinut zbog smera u kojem ide svet i čovečanstvo.

- Dovoljno da mi to bude motiv da taj svet, onoliko koliko mogu, menjam. - iskren je bio pevač.

Jovana Joksimović, Željko Joksimović
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B/Dnevni avaz

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja