PEVAČICA POSLE 13 GODINA O EKSPLICITNOM SNIMKU: Kada je to isplivalo, poželela sam da me NEMA, velika je SRAMOTA!
Foto: Printscreen/Youtube

ISKRENA

PEVAČICA POSLE 13 GODINA O EKSPLICITNOM SNIMKU: Kada je to isplivalo, poželela sam da me NEMA, velika je SRAMOTA!

Stars -

Pevačica Sanja Stojanović 2007. godine pojavila se u takmičenju "Zvezde Granda", gde je stigla do samog finala, ali je umesto pevanja početak njene karijere obeležio eksplicitni snimak, nakon čega se povukla iz javnosti.

Ona se tada našla u centru skandala, a sada se prisetila kroz šta je prošla kada je njen dečko pustio privatne snimke.

- Moje pevanje u takmičenju je nekako palo u senku baš zbog tog eksplicitnog snimka, tako da ljudi i ne znaju kako ja pevam i kako radim - rekla je pevačica i otkrila kroz šta je sve prolazila tada.

Sanja Stojanović, Zvezde Granda
foto: Printskrin Youtube

- Kada se snimak pojavio, poželela sam da me nema. Nisam umela da se sa dvadeset godina nosim sa novinarskim pitanjima i novinarima, iz toga razloga sam se i povukla. Bilo mi je lakše da nestanem, da me nema i da nikad više ne pišu ništa o meni.

Ipak, povlačenjem ništa nije postigla i trebalo je mnogo vremena da shvati da je napravila grešku. Kako kaže, najstrašnije je bilo da nakon svega oca i brata pogleda u oči.

- Jeste bila velika sramota, ali Bože moj. Nikoga nisam ubila, nko nije ispaštao zbog mene, šta sad?! Ne mogu da nestanem i da me proguta zemlja - objasnila je Sanja u emisiji "Grand magazin".

Sanja Stojanović
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track