VELJAČA SA DEČKOM UŠLA U STAN OD 165 KVADRATA: Ima 3 spavaće sobe, 2 kupatila, a kirija samo 2.000 € (FOTO)
Foto: Instagram printscreen

ljubav cveta

VELJAČA SA DEČKOM UŠLA U STAN OD 165 KVADRATA: Ima 3 spavaće sobe, 2 kupatila, a kirija samo 2.000 € (FOTO)

Stars -

Glumica, scenarista i producent Jelena Veljača (39) nedavno je obavestila pratioce na Instagramu kako se uselila u novi stan s dečkom Vitom Turšićem (49). Reč je o stanu od 165 kvadrata u Martićevoj ulici u centru Zagreba, koji mesečno košta 2.000 evra.

"Nisi otišla iz centra. Već sam se zabrinula", napisala je Jeleni pratilac na Instagramu, na što joj je ona odgovorila kako “ostaje zadnja”.

Stan, u koji se par useljava poslednjih dana, ima tri spavaće sobe, dva kupatila, balkon i kuhinju s trpezarijom i prostranu dnevnu sobu. Zgrada je sagrađena 1939. a zadnji put je stan adaptiran pre šest godina.

Jelena i Vito odlučili su da daju svoj stil pa su, između ostalog, okrenuli kauč uza zid kako bi imali pogled na biblioteku.

Jelena Velječa
foto: Printsceen/Instagram

- Sedamstoti dan selidbe going into sedamstota noć - napisala je Jelena ispod fotografije na kojoj pozira s stvari otkako se poslednjih dana useljavaju u novi stan.

Većina fanova joj je komentirisala kako joj zavide na velikoj kuhinji koja je, kako kažu, napravljena po njihovu ukusu.

Vito i Jelena vezu su potvrdili prošle godine, kad su ih fotografi ulovili kako se ljube na terasi kafića u Zagrebu, a nakon toga su se zajedno počeli pojavljivati na društvenim događanjima.

- Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopšte nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav - rekla je Jelena za Slobodnu Dalmaciju.

Na pitanje da li veruje i dalje u brak i da li bi se ponovno udala, odgovorila je potvrdno.

Jelena Veljača
foto: Pritnscreen/Instagram

- Teško pitanje. Bih, teoretski, jer verujem u ljubav i jer verujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo verovati da je taj treći put zaista zauvek - zaključila je Jelena.

U Turšića se zaljubila prošlog leta, kad je bila gošća njegova podcasta “BizCasting”, gde su tema bila ženska prava.

kurir.rs/24sata.hr

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track