UME ON DA MI SKAČE PO ŽIVCIMA, NIŠTA NE BRINITE: Nataša DNK ne voli da priča o INTIMI, a ipak je posvetila JAVNU PORUKU MUŽU!
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORILA DUŠU

UME ON DA MI SKAČE PO ŽIVCIMA, NIŠTA NE BRINITE: Nataša DNK ne voli da priča o INTIMI, a ipak je posvetila JAVNU PORUKU MUŽU!

Stars -

Nataša Aksentijević (Nataša DNK) retko govori o privatnom životu, ali je sada napravila izuzetak.

Voditeljka je već godinama u srećnom braku sa Dušanom, sa kojim ima dve ćerke, ali sa suprugom se retko kad pojavljuje u javnosti.

Nataša Aksentijević
foto: Dragan Kadić

Nataša je podelila fotografiju supruga uz emotivne reči.

"Ništa nemojte da brinete, ume i on da mi "skače po živcima". Nekad toliko glasno objašnjavamo jedno drugom ko nije u pravu. Ima trenutaka kad samo klima glavom, ali pogledajte koja energija, ljubav i dobrota šibaju iz njega. Nikada nisam upoznala osobu koja se toliko raduje. Svenu. Životu, uspesima tuđim više od onih koji su uspeli. Nekako sam ponosna i na sebe što sam baš njega izabrala za životnog saputnika. Dukarica nije nezaslužen nadimak", istakla je voditeljka i glumica.

Pre nekoliko godina, pažnju je privukla voditeljkina izjava da se njenom mužu dopada starleta Nataša Šavija, a pored toga Aksentijevićeva je priznala i da joj je Dušan u prošlosti oprostio pojedine, kako kaže, krupne greške.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track