ISPLIVALA NEVIĐENA FOTKA! Boba je pre Brene bio u braku sa lepom Zoricom, na snimku nasmejan grli bivšu ženu i sina Filipa! FOTO
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

USPOMENE

ISPLIVALA NEVIĐENA FOTKA! Boba je pre Brene bio u braku sa lepom Zoricom, na snimku nasmejan grli bivšu ženu i sina Filipa! FOTO

Stars -

Teniser i muž pevačice Lepe Brene Boba Živojinović je pre braka sa pevačicom bio u braku sa Zoricom Nakić, s kojom ima sina Filipa.

Lepa Brena, Ušće, Music Week, Boba Živojinović
foto: Kurir

Zorica, Boba i Brena danas su odličnim odnosima, kako među sobom, tako i sa Filipom i njegovom suprugom, pevačicom Aleksandrom Prijović.

Ovih dana na društvenim mrežama osvanula je fotografija iz perioda kada su Boba i Zorica još uvek bili zajedno. Na fotografiji poziraju sa svojim sinom Filipom.

Filip Živojinović često na Instagramu objavljuje fotografije sa majkom koja mu je, kako sam kaže, najveća i bezuslovna ljubav.

Podsetimo, Zorica Nakić iz prvog braka sa Bobom ima sina Filipa, dok iz drugog sa košarkašem ima dvoje dece sina Maria, takođe košarkaša, i ćerku Ivu.

Aleksandra i Filip imaju sina Aleksandra, a Prijovićka je nedavno za medije izjavila kako joj je 2020. godina bila draga iz posebnog razloga:

- Meni je ova godina bila najlepša, 9 meseci sam bila sa sinom. Ja sam sve vreme sa njim. Odmorila sam se i nauživala sam se u ovoj godini. Ne planiram bebu drugu još uvek. Kad se desi desiće se. Ja bih volela najmanje 2 deteta da imam pa kad bude. Nismo planirali ni za prvo dete, to se desi - izjavila je ona u "Šok toku".

Zorica Nakić, Mario Nakić
foto: Fejsbuk

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja