PEVAČ NE MARI ZA KOVID: Dragi Domić pevao na korona žurki, nazdravljao i grlio se sa gostima
Foto: Dragan Kadić

neodgovorno

PEVAČ NE MARI ZA KOVID: Dragi Domić pevao na korona žurki, nazdravljao i grlio se sa gostima

Stars -

Dragi Domić pridružio se timu kolega koji ne mare za epidemiološke mere kad je prošle nedelje nastupio na jednoj žurki.

Dragi Domić, Fensi Kafana
foto: Damir Dervisagic

Očigledno je da neki od naših pevača ne mogu da se strpe dok se ne završi pandemija, a još jedan u nizu je Dragi, koji je prošle nedelje pevao, po svemu sudeći, na dečjem rođendanu.

Dragi Domić
foto: Fejsbuk

Jedan od gostiju je na Fejsbuku uživo prenosio proslavu, a ako se pogleda ambijent lokala, vidi se da je u pitanju igraonica. Niko od prisutnih, pa ni od muzičara, ovom prilikom nije poštovao propisane epidemiološke mere, koje su zapravo prekršili čim su kročili u lokal. Na jednom od snimaka se vidi da je na zabavi bilo bar 30 ljudi koji su sedeli jedni pored drugih bez maski.

Dragi Domić
foto: Fejsbuk

Najviše prenosa uživo na tom Fejsbuk nalogu bilo je upravo dok je Dragi pevao. On je išao oko stola i nazdravljao s prisutnima, slikao se i grlio sa svima. Dok mu je u jednoj ruci bila čaša s pivom, u drugoj je držao mikrofon i veliku količinu bakšiša. Nakon toga je seo da se odmori, a štafetu je preuzeo njegov kolega.

Kad je on zapevao, Domić je nastavio da nazdravlja i da se grli s gostima, kao da korona ne postoji. Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačem, ali se on nije javljao na telefon.

Dragi Domić
foto: Fejsbuk

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Dragan Kadić

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track