PORODICA SE UPLAŠILA ZA NJEGA! Nakon sukoba sa Tomovićem, oglasio se Danijelov drug: Svi su se potresli! Shvatili su to OZBILJNO!
Foto: Printscreen/Pink

rekao sve

PORODICA SE UPLAŠILA ZA NJEGA! Nakon sukoba sa Tomovićem, oglasio se Danijelov drug: Svi su se potresli! Shvatili su to OZBILJNO!

Stars -

Danijel Višić podigao je veliku prašinu kada se u subotu uselio na velepno imanje u Šimanovcima. U studiju je izjavio da je Vladimir Tomović gej, što je on imao prilike da čuje na razglasu, te je nastao haos kada ga je video pred vratima Bele kuće. Tomović ga je odmah ščepao za vrat i tako izvukao iz automobila, a zadrugari su odmah reagovali kako bi ih razdvojili.

Međutim, tu se strasti nisu smirile već se Vladimir ponovo zaleteo na njega, a udarac je sprečio Lepi Mića. Sada se oglasio Danijelov drugar koji je otkrio kako je porodica reagovala na ovaj sukob, kao i šta možemo da očekujemo od njegovog boravka u Beloj kući.

Kako komentarišeš Danijelovo učešće? Da li si zadovoljan kako se pokazao?

- Zadovoljan sam, mogu ti reći i neočekivano. Dobro se pokazao i lepo se snalazi.

Vladimir Tomovic, Danijel Visic
foto: Printscreen

Kako je porodica reagovala na njegov sukob sa Tomovićem?

- Porodica je shvatila to malo preozbiljno i potresli su se, ali sada je sve okej.

Da li su se uplašili za njega?

- Jesu.

Kako ti kao drugar komentarišeš tu situaciju?

- Poznajem ga dovoljno dugo, znam da je snalažljiv i da sve može da prevaziđe sam. Sasvim korektno se poneo sa celom tom situacijom. Iskreno, nemam nikakve zamerke.

Šta misliš da je hteo da postigne time što je odmah u studiju napao Tomovića? Ipak on važi za jednog od jačih rijaliti igrača...

Vladimir Tomovic, Danijel Visic
foto: Printscreen

- Iskreno, ne znam. Znam samo da nije gajio neke simpatije prema njemu, valjda mu je bio iritantan dok ga je gledao na TV-u. Možda je zbog toga.

Znaš da Vladimir važi za jednu od osoba koja nikad ne zaboravlja i koja se sveti.

- To me i brine, nadam se da je Danijel svestan toga i da ne treba previše da se opusti ako se budu odnosi sredili.

Sa kojom devojkom možemo da očekujemo da će ući u vezu? U studiju je izjavio da je otvoren po tom pitanju i da je spreman za novu ljubav.

- Njemu se najviše dopada Ivana Marinković. Nadam se da će sa njom ući u vezu jer je izrazio želju da ima nešto sa njom i da mu se ona baš sviđa. Rekao mi je da mu je ona najlepša devojka tu.

Vladimir Tomovic, Danijel Visic
foto: Printscreen

Kurir.rs/Srbija Danas/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track