STANIJA NAPRAVILA SELFI, ALI SVI GLEDAJU IZA NJE: Bivši predsednik srpske vlade iza starlete, GORE DRUŠTVENE MREŽE! (FOTO)
Foto: Instagram

ovo niko nije primetio

STANIJA NAPRAVILA SELFI, ALI SVI GLEDAJU IZA NJE: Bivši predsednik srpske vlade iza starlete, GORE DRUŠTVENE MREŽE! (FOTO)

Stars -

Starleta Stanija Dobrojević je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je sada pokrenula lavinu komentara, ali ne zbog nje koja je na fotografiji, već zbog bivšeg predsednik Vlade Republike Srbije koji joj je sasvim slučajno upao u kadar.

Stanija Dobrojevic
foto: Printscreen/Instagram

Stanije se trenutno nalazi na Zlatiboru gde uživa sa sa svojim dečkom Markom Markovićem. Dok su boravili u jednom hotelu, starleta je ispozirala, i fotografiju objavila na svom Instagram profilu.

Naime, bilo je i onih koji su pored starlete, spazili i Radomana Božovica koji se nalazio u istom hotelu kao i Stanija. U trenutku kada je starleta pozirala, Radoman se nalazio za stolom nadomak nje i upao u kadar. Radoman je inače bio i predsednik Vlade Republike Srbije.

Podsetimo, Stanija ne želi da priča o svom ljubavnom životu, ali je svima stavila do znanja da se pomirila sa manekenom Markom Markovićem, kog je upoznala u rijalitiju. Njih dvoje i Stanijina majka zajedno su otišli na zimovanje, a sudeći prema fotografijama i snimcima, zaista uživaju.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja