BRIGA IH ZA ZARAZU, PEVAČI ZAKAZALI TEZGE: Usred bela dana Sloba, Darko i Dženan pevaju po celoj BiH od Čitluka do Bugojna
Foto: Printskrin Youtube, Printskrin

za njih pandemija nije ništa

BRIGA IH ZA ZARAZU, PEVAČI ZAKAZALI TEZGE: Usred bela dana Sloba, Darko i Dženan pevaju po celoj BiH od Čitluka do Bugojna

Stars -

Pevači su posle skoro godinu dana dočekali da opet zapevaju. Iako je epidemiološka situaciju u svetu i dalje loša, naši estradnjaci su iskoristili dozvolu za rad ugostiteljskih objekata do večernjih sati da zapevaju sledećeg vikenda i tako s publikom proslave Dan zaljubljenih.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

Na jednoj Instagram stranici, koja reklamira nastupe estradnjaka po klubovima i kafanama, pojavilo obaveštenje o više tezgi, koje su zakazane za 13. i 14. februar širom Federacije. Na njoj se publika poziva na nastupe Darka Lazića u Čitluku, Slobe Vasića u Bugojnu, Dženana Lončarevića u Mostaru, Milene Ćeranić u Posušju i Nemanje Stevanovića u Brčkom.

Dženan Lončarević
foto: Printscreen Kurir

Ipak, za BiH ne zaostaje ni Beograd, gde će, za razliku od naših suseda, koji su zakazali nastupe u večernjim časovima, Peđa Medenica zapevati na dnevnoj žurki u jednoj kafani, sa početkom u 15 sati, a radiće po danu i Sloba Radanović.

Izgleda da ni pretnja zatvaranjem ugostiteljskih objekata i drakonske kazne ne plaše vlasnike klubova, kao ni same pevače, kojima je očigledno zarada bitnija od zdravlja svojih fanova. Trenutno je na snazi u Srbiji, odlukom kriznog štaba, zabrana okupljanja više od pet ljudi u zatvorenom prostoru, kao i obavezno nošenje zaštitnih maski, što je na ovakvim vrstama događaja gotovo nemoguće ispoštovati.

Sloba Radanović
foto: ATA Images

Kurir.rs/ Aleksandar Panić/ Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track