prelepo

ANA KORAĆ NAPRAVILA GALA PROSLAVU ZA ROĐENDAN SVOG PSA! Torte, ogromni baloni, VATROMET: Ljubimca nemojte da izneverite! (VIDEO)

Stars -

Ana Korać se oglasila na svom Instagram profilu i pokazala svojim pratiocima kako je svom kućnom ljubimcu Stikeru proslavila rođendan.

Naime, ona je u jednom prestoničkom restoranu napravila gala proslavu za psa, a detalje je postavila na svoj Instagram profil. Od velike torte, balona, vatrometa, ništa nije manjkalo na proslavi.

"Samo vam pas može dati beskrajnu ljubav, nemojte ga izneveriti". Ljubavi, srećan rođendan!", napisala je Ana u opisu objave.

Inače, Ana Korać i David Dragojević započeli su ljubavnu vezu pred kamerama u rijaliti programu "Zadruga". Prošle godine su krunisali svoju ljubav i veridbom te su imali planove da se venčaju nakon što se situacija sa koronavirusom smiri i epidemiološke mere dozvole proslave.

Međutim, nedavno je kao bomba odjeknula vest da su Ana i David raskinuli. Biljana Dragojević, Davidova majka, se nedavno oglasila pa otkrila detalje njihovog odnosa. Istakla je da joj je veoma žao što su se razišli i da veruje da će doći do pomirenja ukoliko su emocije među njima dovoljno jake.

Ana Korac
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track