SENIDAH POKAZALA DEČKA! Pevačica objavila fotku sa 8 godina MLAĐIM izabranikom, više ne krije da je zaljubljena! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

blista

SENIDAH POKAZALA DEČKA! Pevačica objavila fotku sa 8 godina MLAĐIM izabranikom, više ne krije da je zaljubljena! (FOTO)

Stars -

Krajem 2019. saznalo se da pevačica Senida Hajdarpašić Senidah ima dečka. Pevačica je na Dan zaljubljenih objavila sliku sa partnerom i iznenadila mnoge.

Senidah, Senida Hajdarpašić
foto: Damir Dervišagić

Marko je, kako se tada pisalo, osam godina mlađi od nje, a radio je kao obezbeđenje u jednom klubu i sa pevačicom se upoznao sasvim slučajno, te su ubrzo uplovili u romansu, a sada je Senidah objavila i prvu zajedničku sliku.

Pevačica je putem Instagrama čestitala Dan zaljubljenih svom izabraniku, a njeni pratioci oduševljeno su kometarisali sliku ističući da su zaista lep par.

Marko je veoma fin i kulturan dečko. Njih dvoje su se upoznali u jednoj crnogorskoj diskoteci preko leta, dok je on radio kao obezbeđenje. Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a on je već pri prvom susret proveo određeno vreme sa Senidom u bekstejdžu", rekao je tada izvor upućen u priču i dodao:

- Odmah su se između njih mogle primetiti varnice. Marko se pohvalio drugovima kako je bio u društvu pevačice, a nedugo zatim njih dvoje su uplovili u ljubavnu romansu. Senida je zaista nikad srećnija, vidi se da joj prija ljubav i da je pravi džentlmen prema njoj", ispričao je dalje izbor, a kako se dalje navodilo, Marko je završio pomorsku školu, ali je na kraju ipak odlučio da radi kao obezbeđenje po klubovima.

Senidah, Music Week, Ušće
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.M./Alo

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track