grmi

NA SEBI IMA BISERE I ŠKOLJKE! Elena Kitić u POTPUNO drugačijem izdanju, zapalila Instagram EKSTRAVAGANTNIM izgledom! (VIDEO)

Stars -

NA SEBI IMA BISERE I ŠKOLJKE! Elena Kitić u POTPUNO drugačijem izdanju, zapalila Instagram EKSTRAVAGANTIM izgledom! (VIDEO)

Pevačica Elena Kitić, ćerka pevača Mileta Kitića i Marte Savić važi za jednu od najbolje stilizovanih javnih ličnosti. Elena redovno sve svoje modne kombinacije i transformacije objavljuje na društvenim mrežama, a njena nedavna objava izazvala je veliku pažnju.

Elena Kitić
foto: Printscreen/Instagram

Naime, pevačica je na svom Instagram nalogu pokazala sebe u potpuno drugačijem izdanju. Elena se fotografisala sa novom frizurom, a u kosu su joj upleteni biseri. Na grudima ima školjke, a po stomaku bisere. Pevačica je na nogama ponela samo čarape i veš.

Inače, u medijima se nedavno pojavila informacija da se njeni roditelji Mile i Marta razvode, što je Savićeva ubrzo demantovala. Ona je tokom praznika podelila i njihovu porodičnu fotografiju, te je pokazala kako su uživali na okupu.

- Navikla sam, ni sama ne znam koji mi me put razvode. Komšije mogu da kažu šta ima je volja, niti se družim sa njima, niti imam komunikaciju, niti žive sa mnom da znaju šta se dešava u mom životu i braku. Istina je da me nisu viđali od marta, ali sam se ja u avgustu vratila u Beograd. Lepo se odmorila i sada sam tu. Sa Miletom i ćerkom, tako da se ne razvodim - rekla je pevačica Scandal, prenosili su mediji.

Marta Savić, Elena Kitić
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track