SUPER-MAMA

NA TRENINGU SA BEBOM U RUKAMA! Sofija Milošević se ne odvaja od sina ni kada vežba, u ovom izdanju deluje NEPREPOZNATLJIVO! VIDEO

Stars -

Manekenka Sofija Milošević redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku, a njene poslednje objave izazvale su veliku pažnju.

Sofija Milošević
foto: Printscreen/Instagram

Naime, manekenka je na svom Instagram nalogu podelila snimak sa treninga, a ono što je izazvalo oduševljenje među njenim pratiocima jeste to što se Sofija od sina Alekseja ne razdvaja ni dok je na traci. Sofija vežba i drži svog sina u rukama.

Manekenka je uz video napisala:

- Svuda sa svojom mamom - i uz to dodala emotikon plavog srca.

Sofija Milošević
foto: Printscreen/Instagram

Sofija je pozirala bez šminke, u potpuno prirodnom izdanju na jednom od narednih storija što je izazvalo sjajne reakcije.

Podsetimo, Sofija Milošević pre nekoliko dana stigla je u Nemačku, gde se nalazi njen verenik i otac njenog deteta, fudbaler Luka Jović. Sofija i Luka dugo su u vezi, a manekenka je pre 5 meseci na svet donela sina Alekseja. Sofija i beba su do nedavno živeli u Madridu, gde je Luka nekad igrao, a sada su svi troje na okupu u Frankfurtu, gde je fudbaler zaigrao za Antrajht.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja