BUDI HEJTER, BACI LAJK: Duško lajkovao Ani sliku na Instagramu, pa se naprasno predomislio! UHVAĆEN (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen, Nemanja Nikolić

UHVAĆEN

BUDI HEJTER, BACI LAJK: Duško lajkovao Ani sliku na Instagramu, pa se naprasno predomislio! UHVAĆEN (FOTO)

Stars -

Duško Tošić na sve načine pokušava da ubedi suprugu, ali i javnost da ne poznaje ljubavnicu Anu Jovanović, ali istina je izgleda malo drugačija. Fudbaler je još 13. decembra 2018. stavio srce na fotografiju koju je dizajnerka kupaćih kostima postavila na Instagramu.

Dusko Tosic, Ana Jovanovic
foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić, Instagram

Na toj slici bivša žena Peđe Jovanovića pozira sa čašom u ruci, a na sebi je imala žuti džemper i crne pantalone. Fotka na kojoj Ana deluje čedno veoma se dopala sportisti, koji je i lajkovao. Tošićev lajk je na ovoj društvenoj mreži stajao tri godine, ali je juče, kada smo mu poslali poruku i zamolili ga za komentar, naprasno nestao sa njenog profila. Mi smo napravili printskrin i video-zapis, na kojem se jasno vidi da je u pitanju zvanični profil poznatog sportiste.

Duško Tošić, Ana Jovanović
foto: Printscreen Instagram

Zbog čega je baš juče nestalo "Duškovo srce" sa Anine fotografije nije, poznato, ali je sigurno da nije u pitanju foto-montaža, što potvrđuje i snimak koji smo sačinili, a koji je objavljen na sajtu Kurir.rs.

Osim ove Anine fotografije, nijednu drugu Tošić nije označio da mu se dopada na Instagram.

Akteri ove priče ni juče nisu odgovarali na naše pozive za komentar.

Duško Tošić, Ana, ljubavnica
foto: Instagram, Privatna arhiva

Podsetimo, ljubav između Duška i Ane traje već neko vreme, ali su njih dvoje uspevali da se sakriju od javnosti nekoliko meseci. Tek kada je Kurir objavio da su fudbaler i bivša supruga pevača u romansi, počeli su da isplivavaju detalji njihovog odnosa u javnost. Koliko je ljubav između Tošića i Jovanovićeve ozbiljna, pokazuje i to što ona često odlazi kod svog partnera čak i u Tursku, gde on trenutno igra fudbal.

Uživaju u ljubavi

Planiraju zajednički odmor

Iako je nedavno tek došla iz Turske, gde je bila sa drugaricama u poseti kod Tošića, Ana već planira sledeću destinaciju na koju će otići sa svojim dragim.

Duško Tošić, Ana Jovanović
foto: Instagram

Kako tvrde naši izvori, njih dvoje su se dogovorili da provedu nekoliko dana na odmoru već na proleće, a Duško je prepustio Jovanovićevoj da odabere gde će ići. Njih dvoje su i pre nekoliko nedelja bili zajedno u Dubaiju, kada se i otkrilo da su u ljubavi jer su postavljali fotografije koje su nastale na istim lokacijama.

Kurir.rs/ Ekipa Kurira/ Foto: Instagram Printscreen, Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track